Βόμβα από Αντώνη Ρέλλα: “Από αύριο δεν υπάρχει Παναιγιάλειος!” Τι συνέβη με τον αιγύπτιο επενδυτή | dete

Βόμβα από Αντώνη Ρέλλα: "Από αύριο δεν υπάρχει Παναιγιάλειος!" Τι συνέβη με τον αιγύπτιο επενδυτή

Μετά το τέλος της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου για την σημερινή αναμέτρηση, ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου, Αντώνης Ρέλλας, κράτησε τους δημοσιογράφους, τον προπονητή κ. Μαραντά αλλά και τον Δημήτρη Σανδραβέλη, θέλοντας να πει κάποια πράγματα. Πράγματα που απεδείχθησαν "βόμβα" που έχει αναστατώσει τους φιλάθλους.

"Παναιγιάλειος ώρα μηδέν" είπε χαρακτηριστικά, παγώνοντας τους πάντες. Ο πρόεδρος του Παναιγιαλέιου, βουρκωμένος δήλωσε πως ο Παναιγιάλειος είναι η πρώτη ομάδα που δε θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ρέλλας ανέφερε πως εξαπατήθηκε από τον κ. Μορσέντι, καθώς όπως είπε η συμφωνία που είχε γίνει τον Αύγουστο είχε τρία σκέλη. Το πρώτο σκέλος είχε να κάνει με το οικονομικό. Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας έδωσε το ποσό των 200.000 ευρώ για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει μέχρι και σήμερα. Αυτό όντως έγινε και ο Παναιγιάλειος προχώρησε σε μεταγραφές αλλά και σε όλο τον σχεδιασμό μέχρι τώρα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μετοχικό κομμάτι, κάτι που δεν έγινε ποτέ, αφού όπως είπε ο κ. Ρέλλας, η πρόφαση του επενδυτή είχε να κάνει με την κατηγορία του Παναιγιαλείου για χειραγωγημένα ματς, κάτι μάλιστα που δε δέχθηκε με τίποτα στις δηλώσεις του ο κ. Ρέλλας. Χθες το βράδυ η διοίκηση της ομάδας είχε συμβούλιο και εκεί ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Ανδριόπουλος, μετέφερε την απόσυρση του ενδιαφέροντος για την αγορά των μετοχών από τον κ. Μορσέντι.

Ο κ. Ρέλλας τόνισε πως θα μπορούσε να συνεχίσει την χρονιά αλλά προτιμά να μην το κάνει, αφού δεν θέλει να αφήσει απλήρωτους όσους εργάζονται για αυτή την ομάδα. Μάλιστα, άφησε και ένα παράθυρο, αφού είπε πως θα περιμένει μέχρι και το ματς στα Τρίκαλα για να δει οριστικά τι θα γίνει, ωστόσο θεωρεί πως δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι. 

Στη συνέχεια καταφέρθηκε προς την ΕΕΑ και για την άδικη απόφαση που έχει παρθεί κατά της ομάδας, αφού όπως υποστήριξε, ο Παναιγιάλειος δεν είχε καμία εμπλοκή σε χειραγωγημένο ματς. Τελειώνοντας τόνισε πως ο Παναιγιάλειος δε χρωστάει πουθενά και ίσως αυτό ήταν που ενόχλησε κάποιους και δεν άφησαν να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο ημίχρονο του σημερινού αγώνα που σίγουρα περνάει σε δεύτερη μοίρα με όλα αυτά τα τελευταία γεγονότα, ο κ. Ανδριόπουλος ήρθε στα δημοσιογραφικά θεωρεία και είπε προς τους δημοσιογράφους: "Περιμένετε μέχρι τις 15 Γενάρη και θα δείτε"... Τώρα τι άραγε θα δούμε...ο Θεός μόνο ξέρει. Το σίγουρο είναι πως τα φετινά Χριστούγεννα φαίνεται πως θα είναι μαύρα κι άραχνα για όσους αγαπούν τον Παναιγιάλειο.

 

filodimos.gr