Βρεθήκαμε backstage στο σόου του Issey Miyake και είδαμε την πιο hot beauty τάση | dete

Βρεθήκαμε backstage στο σόου του Issey Miyake και είδαμε την πιο hot beauty τάση

Αποστολή στο Παρίσι, βρεθήκαμε στη Γαλλική πρωτεύουσα για την Εβδομάδα Μόδας και μάθαμε όλα τα μυστικά από τα πιο cool beauty looks που είδαν τα πιο cool beauty looks. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το σόου του Issey Miyake. Ο σχεδιαστής αποθεώνει τη φυσική ομορφιά και την Ιαπωνική απλότητα.

Τα σαφή μίνιμαλ στοιχεία έδωσαν μια αρκετά brainy αισθητική στο αποτέλεσμα.
Αυτό που μας κέντρισε ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον στο σόου ήταν τα φρύδια, που ήταν και ένα απο τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του look. Η τεχνική τρίχα-τρίχα στα φρύδια, έδωσε ένταση στο βλέμμα χωρίς να δείχνει υπερβολικό το αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήθηκε το Shape + Shade Brow Tint της MAC (θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα- Νέα συλλογή).

Ξέρουμε ότι οι φακίδες είναι ότι πιο fashionable- instagrammable κυκλοφορεί στον beauty κόσμο το τελευταίο διάστημα. Με το συγκεκριμένο προϊόν δημιουργήθηκαν και οι φακίδες στα πρόσωπα των μοντέλων, όπου έδωσαν μια αίσθηση νεανικής αθωότητας που ταίριαζε απόλυτα και με όλη την αισθητική του brand για τη νέα σεζόν.

Η τάση επιτάσσει χρώμα υγείας στα μάγουλα, Το πρόσωπο παραμένει φρέσκο και φέτος με ροζ αποχρώσεις στα μήλα να δίνουν μια αίσθηση λάμψης στο λουκ, ενώ η βάση των μοντέλων στο show του Issey Miyake παρέμεινε απόλυτα ελαφριά. Σε ορισμένα μοντέλα χρησιμοποιήθηκε το ανάλαφρο Face & Body Foundation της MAC, ενώ σε άλλα, χρησιμοποιήθηκε μόνο κονσίλερ, για κάλυψη των ατελειών.

 

Τα χείλη ακολουθούν την τάση του φυσικού, νεανικού, fresh μακιγιάζ και το μόνο που χρειάζονται είναι ενυδάτωση.

Στα μαλλιά, τα space buns συνεχίζουν να αποτελούν big trend, με τον Issey Miyake να είσαγει μια Japanese αισθητική στο hair trend.

Φωτογραφίες: Ελένη Παυλίδη (@elenpav)