Βρέχει στην Δυτική Αχαϊα και την Ηλεία – Εφευγαν άρον άρον από τις παραλίες | dete

Βρέχει στην Δυτική Αχαϊα και την Ηλεία - Εφευγαν άρον άρον από τις παραλίες

Μαύρα σύννεφα έχουν... περικυκλώσει τον ορίζοντα της Πάτρας εδώ και λίγη ώρα με τον άνεμο που προμηνύει ...βροχή να είναι επίσης αισθητός.

Άρον άρον μαζεύουν αυτή την ώρα και οι τελευταίοι τις πετσέτες από τις παραλίες αφού ο καιρός μάλλον δεν ευνοεί το μεσημεριανό μπάνιο στη θάλασσα.

Στη Δυτική Αχαϊα μάλιστα εδώ και λίγη ώρα οι λουόμενοι άφησαν τις ομπρέλες θαλάσσης κι έπιασαν αυτές για τη βροχή, μιας και ο καιρός άλλαξε για τα καλά.

Η Βορειοανατολική Ηλεία πλήττεται εδώ και λίγη ώρα από ισχυρό μπουρίνι και επεκτείνεται προς τα κεντρικά πεδινά του νομού και τα ορεινά.

Συνοδεύεται απο ισχυρούς ανέμους που ξεπερνούν τα 7 μποφόρ, ενώ έντονη είναι και η ηλεκτρική δραστηριότητα. Ισχυρές οι βροχοπτώσεις ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις...

Ήδη καταιγίδες πλήττουν τις περιοχές της Ανδρίτσαινας, της Λαμπείας και της Φολόης, ενώ βρέχει και σε άλλες περιοχές του νομού. Η θερμοκρασία υποχωρεί σταδιακά ακόμα και στους 20οC σε κάποιες ορεινές περιοχές...

Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για την εκδήλωση βροχών και καταιγίδων σήμερα στα Δυτικά κυρίως τις μεσημβρινές ώρες και φαίνεται οτι η πρόγνωσή τους μάλλον θα βγεί ακριβής.

Για αύριο πάντως, οι προγνώσεις δίνουν καλοκαιρία στην πόλη της Πάτρας και θερμοκρασίες γύρω στους 35 βαθμούς και πάλι.