Βρέθηκε σώα η Βασιλική Χάλιου που είχε εξαφανιστεί στην Πάτρα | dete

Βρέθηκε σώα η Βασιλική Χάλιου που είχε εξαφανιστεί στην Πάτρα

Βρέθηκε σώα αργά το βράδυ της Παρασκευής η 79χρονη Βασιλική Χάλιου η οποία είχε χαθεί από την περασμένη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τα silver alert που σήμανε από την «Γραμμή Ζωή» δεν χρείαστηκε να περάσουν παρά μερικές ώρες για να εντοπιστεί , καθώς υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στην Πάτρα, το Αγρίνιο και άλλες περιοχές.

Τελικά η αγωνία των οικείων της πήρε τέλος μετά από σχετικό τηλεφώνημα ενός ταξιτζή που την μετέφερε.

Συγκεκριμένα, η 79χρονη έφυγε από το σπίτι της στο Ίλιον Αττικής, την 27/12/2016 και ταξίδεψε στην Πάτρα. Την επόμενη μέρα εγκατέλειψε το ξενοδοχείο στο οποίο είχε διαμείνει και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το απόγευμα της 30/12/2016, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Το Συντονιστικό Κέντρο του SILVER ALERT δέχθηκε, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, σημαντική πληροφορία που οδήγησε στον εντοπισμό της. Οδηγός ταξί, που είχε δει το SILVER ALERT, επικοινώνησε με την Εθνική Γραμμή SOS 1065, και ενημέρωσε ότι είχε μεταφέρει την ηλικιωμένη σε ξενοδοχείο, στο Αγρίνιο.

Η πληροφορία διασταυρώθηκε και η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε σώα! Η κυρία Βασιλική είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά της.