«Βούλιαξε» στα χρέη για να εντυπωσιάζει στο Instagram! | dete

«Βούλιαξε» στα χρέη για να εντυπωσιάζει στο Instagram!

Θέλησε να αποκτήσει κι αυτή το στάτους του αστεριού του Instagram για να μετράει τους followers κατά χιλιάδες, αλλά τελικά είδε τα χρέη της να αυξάνονται με αυτόν τον ρυθμό!

Η Λιζέτ Καλβέιρο, που είναι τώρα 26 ετών, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να κάνει ένα πρόγραμμα μαθητείας το 2013 και ένιωθε ότι ζούσε κι αυτή το δικό της «Sex and the City».


Η διάθεσή της να εντυπωσιάζει μέσω των αναρτήσεών της στο Instagram με τα ρούχα, τα ταξίδια αλλά και τα γεύματα της τής στοίχισε ακριβά και ας έκανε και δεύτερη δουλειά παράλληλα για να βγάζει κάποια χρήματα.


Η κοπέλα, που έχει πάνω από 12.000 followers, αν και επέστρεψε στο σπίτι των γονιών της στο Μαϊάμι όπου έπιασε δουλειά στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, δεν κατάφερε να ισορροπήσει τον προϋπολογισμό της, με αποτέλεσμα να έχει χρέος ύψους 10.000 δολαρίων από αγορές που μεταξύ άλλων προέβλεπαν ένα σινιέ αξεσουάρ τον μήνα αξίας γύρω στα 1.000 δολάρια αλλά και εισιτήρια για ταξίδια, όπως αυτό με προορισμό το Οστιν του Τέξας το 2016, που της κόστισε 700 δολάρια, για να μπορέσει να παρακολουθήσει συναυλία της Sia.