Βουτσάς for rent! | dete

Βουτσάς for rent!

Ενα διώροφο lux εξοχικό με πισίνα και θέα στον υπέροχο κόλπο του Ορνού της Μυκόνου υπήρξε για χρόνια το άγνωστο καταφύγιο του Κώστα Βουτσά! Ο πρωταγωνιστής απέκτησε αυτό το υπέροχο πνιγμένο στα λουλούδια σπίτι στον λόφο του Αγίου Ιωάννη πριν από σχεδόν 30 χρόνια, κάνοντας μια σταθερή επένδυση σε ένα νησί που ανθούσε τότε τουριστικά και οικονομικά.

Η Villa Voutsa, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φιλοξενούσε σχεδόν κάθε καλοκαίρι τον κωμικό ηθοποιό με την τότε σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου, και τις κόρες τους, Νικολέτα και Θεοδώρα, εξασφαλίζοντάς τους ήσυχες διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου. Τα κορίτσια του απολάμβαναν τις βουτιές στη μεγάλη πισίνα με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο, ενώ το ζευγάρι φιλοξενούσε συχνά στον ξενώνα του οικήματος πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου.

Σήμερα, η μονοκατοικία, με τη φούξια βουκαμβίλια να την «αγκαλιάζει» από άκρη σε άκρη, διατίθεται προς ενοικίαση, αφού ο Κώστας Βουτσάς έχει χρόνια να την επισκεφθεί, όχι λόγω του διαζυγίου του από τη δεύτερη γυναίκα του, αλλά επειδή επιλέγει πιο ήρεμα και λιγότερο κοσμικά μέρη για την ξεκούρασή του.

Η εκμίσθωση προς 400 ευρώ τη βραδιά είναι ιδανική για οικογένειες που αγαπούν το κοσμοπολίτικο νησί. Η Villa Mykonou ή αλλιώς Villa Voutsa διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες με ισάριθμα μπάνια, μεγάλη κουζίνα, εσωτερική και εξωτερική τραπεζαρία, πισίνα, μεγάλο κήπο, μπάρμπεκιου και χώρο στάθμευσης. Η Χώρα της Μυκόνου απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ οι παραλίες των Ορνού και Capari είναι πολύ κοντά.

Οικογενειακό σπίτι

Τη διαχείριση και τη συντήρηση της κατοικίας έχει αναλάβει η ίδια η Θεανώ Παπασπύρου, η οποία φροντίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του οικήματος.

«Αγάπησα τη Μύκονο από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στο νησί πριν από 30 χρόνια. Θέλω οι άνθρωποι να γνωρίσουν αυτό το υπέροχο ελληνικό νησί και να έχουν μια υπέροχη εμπειρία κατά τη διαμονή με την οικογένειά τους. Πρόκειται για ένα οικογενειακό σπίτι, γι' αυτό αναμένουμε από εσάς να την αντιμετωπίσετε σαν τη δική σας» γράφει η δεύτερη σύζυγος του μεγάλου κωμικού σε διαδικτυακή σελίδα, αναφέροντας ότι επιτρέπονται τα κατοικίδια αλλά όχι και τα πάρτι!