Βουλευτής στα πράσα με 17χρονη αφέντρα! | dete

Βουλευτής στα πράσα με 17χρονη αφέντρα!

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον οι αποκαλύψεις για τον ερωτύλο Βρετανό βουλευτή Σάιμον Ντανκζουκ, ύστερα από τη δημοσιοποίηση των καυτών μηνυμάτων που αντάλλασσε με 17χρονη, Η οποία αποδείχτηκε αφέντρα του διαδικτύου, και την «εξομολόγηση» της πρώτης συζύγου του, η οποία έβγαλε στη φόρα τις σεξουαλικές διαστροφές του.
Ο 49χρονος βουλευτής έγινε πρώτη φορά πρωτοσέλιδο πριν από λίγους μήνες, με το πολύκροτο διαζύγιό του από τη δεύτερη σύζυγό του, την 32χρονη Κάρεν, γνωστή και ως «βασίλισσα των selfies». Αποκαλύφθηκε ότι είχε ερωμένη την 32χρονη κοινή φίλη τους Κλερ Χάμιλτον, η οποία όμως τον παράτησε την περασμένη εβδομάδα. Και αυτό επειδή έμαθε ότι την ημέρα των Χριστουγέννων ο βουλευτής, η κομματική ιδιότητα του οποία ανεστάλη, αντάλλαξε ερωτικά φιλιά με την 25χρονη (επίσης) κοινή τους φίλη Ελσι Ράιτ, ενώ ανακάλυψε και τα μηνύματά του στη 17χρονη Σοφένα Χούλιχαν. Ο βουλευτής είχε γνωρίσει την έφηβη όταν του ζήτησε να δουλέψει στο γραφείο του.

Τον ερέθιζε

Στα μηνύματά της έγραφε ότι τον ερέθιζε που ήταν... άτακτη και ότι θα της «τις βρέξει» για να την τιμωρήσει. Μετά την αποκάλυψη των μηνυμάτων, ο Ντάνκζουκ αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι τα νεαρά κορίτσια είναι η αχίλλειος πτέρνα του, αλλά έριξε στο ποτό το φταίξιμο για τα kinky μηνύματα. Δήλωσε ότι είχε πιει τρία μπουκάλια κρασί και ότι ήταν «μόνος και ερεθισμένος».

Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η Σοφένα Χούλιχαν είχε σελίδα στο διαδίκτυο από τα 16 της, στην οποία εμφανιζόταν ως αφέντρα και πουλούσε χρησιμοποιημένα εσώρουχα, νύχια των ποδιών της και χρησιμοποιημένα σαδομαζοχιστικά εξαρτήματα!

Το τελευταίο «χτύπημα» για τον Ντάνκζουκ ήρθε από την πρώτη σύζυγό του, την 39χρονη Σόνια Ρόζιγκτον. Σε συνέντευξή της στην «Daily Mail» τον κατηγορεί ότι ήταν άρρωστος με το σεξ και ότι του άρεσε να το κάνει μαζί της ενώ ήταν κοιμισμένη. Λέει ότι προσπάθησε να την υποβάλλει σε σαδομαζοχιστικές πρακτικές, ότι έβλεπε πορνό για να ερεθιστεί και συνήθως ήταν μεθυσμένος, καθώς έπινε ένα μπουκάλι ουίσκι την ημέρα. Υποστηρίζει, επίσης, ότι της ζητούσε να του έχει έτοιμο ένα τσιγαριλίκι, όταν επέστρεφε από τη δουλειά. Πάντως, στο πλευρό του βρέθηκε η δεύτερη σύζυγός του Κάρεν, που κατηγόρησε την πρώτη πως μιλάει για να βγάλει κέρδος.