ΠΑΤΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ: «Επώνυμος» Πατρινός… κλέβει λουκούμια! Σάλος σε συνοικία της Πάτρας! Εγινε το θέμα των ημερών! | dete

ΠΑΤΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ: «Επώνυμος» Πατρινός… κλέβει λουκούμια! Σάλος σε συνοικία της Πάτρας! Εγινε το θέμα των ημερών!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ζαχαροπλάστης κοιτώντας και ξανακοιτώντας το βίντεο από την τηλεόραση κλειστού κυκλώματος που είχε τοποθετήσει στο κατάστημά του!

Ανθρωπος γνωστό του και γνωστός στην πιάτσα, ακόμη και από τον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, του έκλεβε λουκούμια!

Ετριβε τα μάτια του να δει αν βλέπει καλά, όμως το βίντεο ήταν η τρανή απόδειξη. Εδώ και καιρό είχε υποψιαστεί πως τα κουτιά με τα Πατρινά λουκούμια (συσκευασίες) εξαφανίζονταν…. περιέργως! «Πουλάμε λουκούμια»; είχε ρωτήσει κατ’ επανάληψη την υπάλληλό του για να λάβει αρνητική απάντηση!

Ετσι κοίταξε την κάμερα! Και έπαθε την πλάκα του! Βγήκε έξω από το μαγαζί του πυρ και μανία, «εντόπισε» τον ύποπτο να στέκεται ακριβώς απέναντι με παρέα, τον φώναξε και του έδειξε το υλικό! «Πας καλά; Όπως προχώραγα θα το ακούμπησα και θα έπεσε κατά λάθος μέσα στην τσάντα μου» ήταν η αντίδρασή του! Αυτό ήταν! Εγινε πανικός!

Η περιοχή «έφριξε» από το συμβάν! Βλέπετε ο κατηγορούμενος για κλοπή λουκουμιών είναι γνωστός σε όλη την Πάτρα και το «κάζο» πήγε σύννεφο!

«Τα λουκούμια είχαν και αμύγδαλο»; «Ηταν Κούλου ή Σκιδαρέση»; «Προτίμησε αυτά με γαρύφαλλο ή τα τεντουράτα»; Και άλλα τέτοια με τα οποία γέμισε το facebook.

Αλλοι πάλι έκαναν πλάκα με αφορμή το γεγονός πως ο κατηγορούμενος για την κλοπή λουκουμιών γυμνάζεται! «Αμ γι αυτό δεν αδυνατίζει. Ναι μεν τρέχει, αλλά τρώει λουκούμια» έγραφαν και έλεγαν!

Η δε μεγαλύτερη πλάκα έγινε όταν ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου εξομολογήθηκε σε φίλους του, πως του είχε τέτοια εμπιστοσύνη που ορισμένες φορές… τον άφηνε στο πόδι του να φυλάει το μαγαζί!

Ο ζαχαροπλάστης τον κατηγορεί για κλοπή δεκάδων συσκευασιών με λουκούμια, ενώ ο πρωταγωνιστής της ιστορίας κάνει τον σταυρό του αρνούμενος τα πάντα! «Μήπως θέλει να βάλω και προτζέκτορα στην Πλατεία να δείξω το βίντεο με τα λουκούμια»; αντέδρασε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος!

Και μπορεί η απώλεια να είναι ευτελούς σημασίας, όμως το βασικό ζήτημα για τον ζαχαροπλάστη είναι ότι «του μαγάρισε» το μαγαζί! Οσο για τους γείτονες και όσους αποτελούν τις μεγάλες παρέες της Πλατείας; Τα κους κους δεν έχουν «καταλαγιάσει»! Χαμός γίνεται στην περιοχή. Ο «κατηγορούμενος» είχε δε μέρες να εμφανιστεί, πήγε την περασμένη Κυριακή αλλά οι της παρέας δεν τον «πείραξαν»! Για να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της ιστορίας, αν και είναι βέβαιο πως μηνύσεις… δεν θα γίνουν!