Βενιζέλος σε Καμμένο: Είσαι αλητάμπουρας | dete

Βενιζέλος σε Καμμένο: Είσαι αλητάμπουρας

Έντονο λεκτικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στην Ολομέλεια για τη Δικαιοσύνη και τη διαπλοκή.

Η ομιλία του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου, καθώς ο κ. Καμμένος άφησε υπονοούμενα εναντίον του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος υπαινίχθηκε ότι στην υπόθεση των υποβρυχίων ο κ. Βενιζέλος με λάθη και παραλείψεις ζημίωσε το δημόσιο συμφέρον με την μεταβίβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στον επιχειρηματία Ισκαντάρ Σαφά και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου, επιχειρώντας να διασυνδέσει εμμέσως τις δύο υποθέσεις. Άφησε επίσης υπαινιγμούς ότι συγγενικά πρόσωπα του κ. Βενιζέλου είναι μέτοχοι στη MIG του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ο κ Βενιζέλος εμφανώς εκνευρισμένος φώναξε: «Είσαι αλήτης, είσαι αλητάμπουρας»!

«Θα πληρώσετε για τα εγκλήματα που κάνατε κατά της χώρας» του είπε ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Βενιζέλος ζητούσε επίμονα από τον προεδρεύοντα Τάσο Κουράκη να πάρει τον λόγο επί προσωπικού, ο οποίος όμως αρνήθηκε να του τον δώσει επιμένοντας ότι πρέπει να αρχίσει την ομιλία του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο βήμα.