Βαγγέλης Λεβεντόπουλος: Στόχος πρωτάθλημα με Παναχαϊκή.. πήρε οργανική θέση δασκάλου στο Διακοπτό!  

 

Ο Βαγγέλης Λεβεντόπουλος θα συνεχίσει και φέτος να αγωνίζεται με την φανέλα της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΣΚΑ−Η και μιλώντας για την νέα σεζόν τόνισε «Φέτος το πρωτάθλημα αναμένεται  ιδιαίτερα δύσκολο καθώς αρκετές ομάδες έχουν δυναμώσει πολύ. Όταν παίζεις στην Παναχαϊκή ο στόχος είναι πάντα το πρωτάθλημα αλλά με τα λόγια δεν κερδίζεις ποτέ τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στο γήπεδο για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος.»

Και μιλώντας για την παρουσία του Αλέκου Πολυδωρόπουλου στην τεχνική ηγεσία τόνισε «Ο κόουτς Πολυδωρόπουλος είναι σε όλους γνωστός για την δουλειά που κάνει στο γήπεδο, είναι απαιτητικός και θέλει το 100% τα συγκέντρωσης σου στο γήπεδο.»

Για τον Βαγγέλη Λεβεντόπουλο η χρονιά ξεκίνησε αρκετά καλά αφού είναι δάσκαλος και πήρε οργανική θέση σε σχολείο του Διακοπτού. Βέβαια θα υπάρχει η χιλιομετρική απόσταση καθημερινά αφού μένει στα Τριπόταμα αλλά δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την τοποθέτηση του σε σχολείο του νομού.