Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η χαρμολύπη και η γυμνή πλάτη | dete

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η χαρμολύπη και η γυμνή πλάτη

Δεν είναι να στεκόμαστε πουθενά αγαπητοί μου, με τα όσα συμβαίνουν στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας για να το αποδώσω chic, ειδικά με τα ταικτενόμενα στην εγχώρια σόου μπιζ.

Τελευταίο χτύπημα -ειλικρινά δεν το άντεξα- η περίφημη χαρμολύπη της κυρίας Βίκυς Χατζηβασιλείου, που έδωσε τα ρέστα της με την ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Αφορμή; Ο θάνατος μιας φίλης της που συνέβη την ημέρα των γενεθλίων του γιου της, κάτι που την ώθησε στο να εκφραστεί μέσω της σελίδας της στο Instagram.

Μόνο που το έπραξε κατά την ταπεινή γνώμη της γράφουσας και πολλών άλλων με μια ανάρτηση και μια φωτό που μάλλον δεν ταίριαζαν με τα γεγονότα.

Το μαύρο φόρεμα με την γυμνή αθλητική πλάτη της δημοσιογράφου και η φράση «Σήμερα κηδεύω φίλη και γιορτάζω τα γενέθλια του γιου μου. Χαρμολύπη ή άλλιώς ζωή» έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Δεν ξέρω πως γίνεται να συνδυάζεις μια κηδεία με μια γιορτή την ίδια μέρα.

Δεν ξέρω επίσης πως μπορείς να αποχαιρετάς το πρωί μια φίλη σου που έφυγε από την ζωή και το βράδυ να «μεταμορφώνεσαι» και να γιορτάζεις.

Αν μπορεί να το κάνει η κυρία Χατζηβασιλείου μπράβο της, έχει πολλά ψυχικά αποθέματα όμως δεν χρειάζεται να τα δημοσιοποιεί με αυτό τον τρόπο.

Καλό θα ήταν να κρατήσει την χαρμολύπη της για την ίδια και όχι να την μοιραστεί έτσι όπως το έπραξε, εισπράττοντας και το ανάλογο αντίτιμο για την γυμνή της πλάτη.

Μπορεί να πιστεύει ότι δεν έκανε τίποτε λάθος, όμως γνωρίζοντας ότι είναι δημόσιο πρόσωπο, μάλλον θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεχτική, αναφερόμενη σε δύο εντελώς αντίθετα γεγονότα.

Κάπως έτσι της είπαν αρκετοί αναφερόμενοι στογεγονός: «Βίκυ μου, έχεις πακέτο!».

Ένα πακέτο το οποίο δεν της άρεσε καθόλου.