Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δυστυχώς μας έχουν καταδικάσει σε εθνική κατάθλιψη» | dete

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δυστυχώς μας έχουν καταδικάσει σε εθνική κατάθλιψη»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δυστυχώς μας έχουν καταδικάσει σε εθνική κατάθλιψη»

Για τα παιδικά της χρόνια, τι είναι αυτό που της λείπει αλλά πώς είναι σαν μαμά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Αναπολείτε τα παιδικά σας χρόνια;

«Τα μόνα χρόνια που αναπολώ είναι όταν είχα τα παιδιά μου μικρά κι έβλεπα την ελπίδα και το μέλλον μέσα στα μάτια τους. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να το δω αυτό. Βλέπω μια ασάφεια και μία αβεβαιότητα. Μία αγωνία του τι θα έρθει και το τι θα γίνει. Δυστυχώς μας έχουν καταδικάσει σε εθνική κατάθλιψη»

Τι σας λείπει περισσότερο από εκείνα τα χρόνια;

«Η ανεμελιά. Μόνο αυτό μου λείπει»

Φτιάχνετε γλυκά στο σπίτι ή προτιμάτε να ακολουθείτε την τακτική των μοντέρνων γυναικών που ξεμπερδεύουν μ’ ένα κιλό μελομακάρονα, εν όψει εορτών, από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς;

«Όλα σπιτικά και φτιαγμένα από τα χεράκια μου. Κάθε χρόνο, παραδοσιακά, μαζί με τα παιδιά, φτιάχνουμε μελομακάρονα, τα οποία κάνουμε και το Πάσχα γιατί τους αρέσουν πάρα πολύ»

Κλασική Ελληνίδα μανά να υποθέσω που είναι προσκολλημένη στα παιδιά της;

«Μόνο ένα έχω να σας πω. Όταν έφυγε ο μεγάλος γιος μου για σπουδές, το πρώτο τρίμηνο πήγα εφτά φορές στο Μιλάνο. Όποτε, πολύ κλασική μάνα θα συμπλήρωνα εγώ. Μαγειρεύω φαγητό και τους πηγαίνω, με το που φτάνω στο σπίτι ξαναμαγειρεύω. Γιατί να διαφέρω άλλωστε από τις άλλες μανάδες που έχουν έγνοια τα παιδιά τους που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Ό,τι μπορώ κάνω κι εγώ σαν μάνα για τα παιδιά μου», λέει στο Κυπριακό Tv Μανία.