Α.Σ. Μίλων: Έτοιμη για το Πανελλήνιο Νεανίδων η Έλενα Κόκλα | dete

Α.Σ. Μίλων: Έτοιμη για το Πανελλήνιο Νεανίδων η Έλενα Κόκλα

Η αθλήτρια του Μίλωνα Πατρών Έλενα Κόκλα θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που έχει προγραμματίστει για την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα.

Η νεαρή πρωταθλήτρια που προπονείται υπό τις οδηγίες του Ηλία Πελεκούδα, έχει ήδη στη συλλογή της δύο μετάλλια από προηγούμενη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα κορασίδων.

 

H ανακοίνωση του συλλόγου:

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων-νεανίδων θα αναχωρήσει αύριο ο προπονητής πυγμαχίας του Α.Σ ΜΙΛΩΝ Πάτρας Ηλίας Πελεκούδας μαζι με την αθλήτριά μας Έλενα Κόκλα όπου θα συμμετάσχει στην κατηγορία των 57 κιλών νεανίδων !
Δίπλα στην προσπάθειά μας για το εν λόγω Πρωτάθλημα είναι το ράδιο ταξι εξπρές πατρας και
Φυσικά πάντα δίπλα μας με καθε τρόπο η εταιρεία παραγωγής εξοπλισμού μαχητικών αθλημάτων PERSANI boxing equipment mma kick boxing muay thai.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας
Τον φυσιοθεραπευτή Panagiotis Voutos (Παναγιώτη Βούτο και συνεργάτη του φυσίατρου κυρίου βλαχομήτρου Ιωάννη) ο οποίος φροντίζει να αποκατασταθεί κάθε πόνος στα σώματα των αθλητών μας.

Και φυσικά  την κυρία Ioanna Vasilakopoulou Nutritionist Dietitian (Ιωάννα βασιλακοπούλου) η οποία προγραμματίζει την διατροφή των αθλητών μας παρακολουθώντας τους ,m με εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα !!!!!!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αθλήτριά μας!!!

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ ΜΙΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ .