ΑΧΑΪΑ: Στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. επιβεβαιώνουν την δυσαρέσκεια Καμμένου για τις επιλογές Τσίπρα- ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ | dete

ΑΧΑΪΑ: Στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. επιβεβαιώνουν την δυσαρέσκεια Καμμένου για τις επιλογές Τσίπρα- ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Οι εστίες έντασης αυξάνονται συνεχώς στον κυβερνητικό συνασπισμό. Πέραν του διχασμού που έχει ξεσπάσει εντός του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν αιφνιδίως τριβές και με τον Πάνο Καμμένο, εξαιτίας της δέσμευσης που υπάρχει στην τελευταία επιστολή του Αλέξη Τσίπρα για «περικοπές 200 εκ. ευρώ το 2016 και 400 εκ. ευρώ το 2017 με στοχευμένες ενέργειες, οι οποίες περιλαμβάνουν  μείωση στο προσωπικό και στις προμήθειες» (Reduce the expenditure ceiling for military spending by €200 million in 2016 and €400 million in 2017 through a targeted set of actions, including a reduction in headcount and procurement).
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας φέρεται σφόδρα δυσαρεστημένος με αυτή την εξέλιξη καθώς θεωρεί ότι με τέτοιας έκτασης περικοπές μειώνεται το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και ότι θα υπάρξει μεγάλο κύμα απολύσεων τους ΕΠΟΠ.Ο κ. Καμμένος, λένε οι ίδιες πηγές, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Πρωθυπουργό προκειμένου να ανιχνεύσει τις πραγματικές του προθέσεις για τις περικοπές στο υπουργείο του ενώ έχει φουντώσει η φημολογία ότι εξετάζει ακόμα και την απόσυρση του κόμματος του από την κυβέρνηση.
Αυτή την ώρα ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται στο Υπουργείο Άμυνας και συσκέπτεται με τα στελέχη του υπουργείου ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του σε στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. της Αχαΐας οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί του.