Αχαΐα:  Διεκόπη η κυκλοφορία στην Πούντας Καλαβρύτων – Δίπλωσε νταλίκα- Αποκλεισμένο λεωφορείο με 34 επιβάτες | dete

Αχαΐα:  Διεκόπη η κυκλοφορία στην Πούντας Καλαβρύτων - Δίπλωσε νταλίκα- Αποκλεισμένο λεωφορείο με 34 επιβάτες

ΝΕΟΤΕΡΟ:  Διεκόπη η κυλοφορία στον επαρχιακό δρόμο Πούντας - Καλαβρύτων.

Η αστυνομία σταμάτησε τα οχήματα καθώς από τον παγετό, "δίπλωσε" νταλίκα και έχει κλείσει το δρόμο.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε πριν από λιγο στον επαρχιακό δρόμο Πούντας - Καλαβρύτων λόγω της ισχυρής χιονοθύελλας που έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στα ορεινά των Καλαβρύτων. 

Πολλά είναι τα οχήματα που έχουν ακινητοποιηθεί στην άρκη του δρόμου με αλάρμ και περιμένουν τα εκχιονιστικά μηχανήνατα να ανοίξουν τον δρόμο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχει εγκλωβιστεί ένα λεωφορείο με 34 επιβάτες επί δύο ώρες.  Σε αναμονή βρίσκονται οι επιβάτες, αλλά και οι κάτοικοι στους ορεινούς οικισμούς στο ύψος του Διακοπτού. Επίσης υπάρχουν και εγκλωβισμένοι οδηγοί. Ακόμα δεν έχουν φτάσει εκεί τα εκχιονιστικά μηχανήματα. Επίσης σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στο δίκτυο ύδρευσης. Έχουν παγώσει τα πάντα και μερικά σπίτια δεν έχουν νερό.

Ένα όχημα έχει πέσει σε χαντάκι λόγω του παγετού και οι ιδιοκτήτες του αναζητούν ιμάντα για να μπορούν να το επαναφέρουν στο δρόμο.

Αποκλεισμένοι παραμένουν κάτοικοι στα ορεινά χωριά των Καλαβρύτων. Συγκεκριμένα λόγω της ισχυρής χιονοθύελλας έχει αποκλειστεί ο οικισμός Καλυβίτη στο Διακοπτό και άλλοι οικισμοί στο 14ο χλμ Πούντας - Καλαβρύτων.

Ο δρόμος έχει αποκλειστεί από τα χιόνια και όλοι αναμένουν το εκχιονιστικό μηχάνημα του δήμου Καλαβρύτων, όπως ενημερωθήκαμε από τον δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά.