Αχαΐα: Οι νοσηλευόμενοι στο Ρίο και η επέκταση των ελέγχων

17.08.2020 / 6:21
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
koronoioa andras

Σύσκεψη σε τοπικό επίπεδο προκειμένου να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης με τον κορωνοϊό μετά τα τελευταία δεδομένα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Χαράλαμπου Μπονάνου και με τη συμμετοχή εκπροσώπων της αστυνομίας και του λιμενικού.

Η κατάσταση στην Αχαϊα εκτιμάται ότι είναι υπό έλεγχο αλλά παρότι δεν έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα αντίστοιχα με αυτά στα βόρεια της χώρας έχουν αυξηθεί τα επίπεδα συναγερμού κι εγρήγορσης.

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας παραμένουν για νοσηλεία δυο άτομα, ένα από την Ηλεία και ένα από την Καλαμάτα που νοσούν από κορωνοϊό.

Παράλληλα τις τελευταίες ημέρες έχουν διπλασιαστεί οι έλεγχοι από τα κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, της Διεύθυνσης Υγείας – Πρόνοιας της Περιφέρειας και του ΣΕΠΕ (Επιθεώρηση Εργασίας) ενώ σήμερα αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για πιθανή επέκταση των ελέγχων τήρησης των μέτρων και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις-οργανισμούς πάσης φύσης.

Καυτό ζήτημα και για τις τοπικές αρχές αποτελεί η επιστροφή των αδειούχων και ιδιαίτερα των νέων από τα νησιά όπου υπάρχει η εκτίμηση ότι υπάρχουν διάσπαρτα κρούσματα που απειλούν την κοινότητα.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα