Αχαΐα: Με βαρύ ποινικό μητρώο ο 43χρονος! Είχε στην «πλάτη του» πολυετείς καταδικαστικές ποινές | dete

Αχαΐα: Με βαρύ ποινικό μητρώο ο 43χρονος! Είχε στην «πλάτη του» πολυετείς καταδικαστικές ποινές

Συνελήφθη προχθές στην Αιγιάλεια, ένας 43χρονος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε εκδώσει ποτέ στη ζωή του ταυτότητα, είχε καταδικαστεί σε περισσότερα από 10 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακίνηση ναρκωτικών και άλλα αδικήματα, αλλά, κυκλοφορούσε ελεύθερος!
Ο άνδρας που εντοπίστηκε και συνελήφθη τη νύχτα της Πέμπτης στην Μυρτιά Αιγίου από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αχαΐας, είχε έρθει στην Αιγιάλεια από την Κέρκυρα, πιθανόν για τη διάπραξη αδικημάτων. Δεν κατάφερε όμως να διαφύγει της προσοχής των αστυνομικών που τον σταμάτησαν και άρχισαν να τον ελέγχουν.
Με μεγάλη δυσκολία, λόγω της στέρησης εγγράφων και αφού τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια Αιγίου, κατάφεραν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του και να διαπιστώσουν ότι ο 43χρονος διωκόταν για πληθώρα αδικημάτων, έχοντας στην «πλάτη του» πολυετείς καταδικαστικές ποινές.
Μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ο άνδρας θα οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ οι Αστυνομικές αρχές ερευνούν τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε στην περιοχή, καθώς και το ποιοι τον είχαν καλέσει.
Εξάλλου, στον Πύργο συνελήφθη προχθές το πρωί, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κεφαλληνίας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά μηνών για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.