Αυτός είναι ο νέος "top gun" του Ήφαιστου/Αχιλλέα- ΦΩΤΟ

Μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι ήταν η απόκτηση του Δημήτρη Παναγόπουλου από τον Ήφαιστο/Αχιλλέα.

Ο έμπειρος πλέι  μέικερ που πέρυσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του Γλαύκου στην Γ Εθνική, παρότι είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες της Πάτρας επέλεξε την ομάδα του Αιγίου για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του έπαιξε και η παρουσία του Ανδρέα Μπερδέση στην τεχνική ηγεσία του Ήφαιστου/Αχιλλέα αφού είχαν συνεργαστεί και στην Παναχαϊκή πριν από μερικά χρόνια αλλά και η καλή οικονομική πρόταση που του έγινε.

Στην Αιγιώτικη ομάδα θεωρούν ότι βρήκαν τον νέο top gun αφού ο Δημήτρης Παναγόπουλος έχει κατακτήσει τίτλο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η με τρεις ομάδες ενώ ήταν και ο πρώτος σκόρερ σε ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο Σάββατο στο  φιλικό παιχνίδι της νέας του ομάδας με τον Γλαύκο  βρέθηκε αντίπαλος για πρώτη φορά με την τέως ομάδα του αλλά παρότι αποχώρησε διατηρεί άριστη σχέση με όλους τους ανθρώπους της ομάδας του Γλαύκου.