Αυτός είναι ο μεγιστάνας Αιγύπτιος που αγόρασε τον Παναιγιάλειο | dete

Αυτός είναι ο μεγιστάνας Αιγύπτιος που αγόρασε τον Παναιγιάλειο

Η ώρα που ο Παναιγιάλειος θα αλλάξει οριστικά τη σελίδα του έφτασε. Ο Μοχάμεντ Μορσέντι θα είναι το νέο αφεντικό της μελανόλευκης ΠΑΕ, αφού τα βρήκε σε όλα με την απερχόμενη διοίκηση του Παναιγιαλείου και έτσι πλέον όλος ο φίλαθλος κόσμος του Αιγίου, βλέπει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον.

Ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Μορσέντι (διατηρεί μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία στο Κάϊρο), κ. Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τόνισε πως οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και πως μένει το τυπικό κομμάτι με τα επίσημα έγγραφα της μεταβίβασης. Σκοπός της νέας διοίκησης είναι να ξαναφέρει τον Παναιγιάλειο στα μεγάλα σαλόνια της Α΄εθνικής και μάλιστα από φέτος. Για αυτόν τον σκοπό, ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας, είναι διατεθειμένος να δαπανήσει όσα χρήματα χρειαστούν. Σαν ''αντάλλαγμα'' το μόνο που ζητήθηκε, είναι η στήριξη του κόσμου.

Μιλώντας στο filodimos.gr, ο κ. Ανδρεόπουλος σημείωσε: "Το όνειρο μας είναι να οδηγήσουμε τον Παναιγιάλειο στην Super League. Είμαστε αποφασισμένοι να δαπανήσουμε όσα χρειαστούν για να διεκδικήσουμε φέτος το πρωτάθλημα. Το μόνο που θέλουμε απο τον κόσμο είναι να είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. Δεν ζητάμε χρήματα, απλά μόνο να δίνει το παρών σε όλα τα παιχνίδια και τις εκδηλώσεις της ομάδας".

Τέλος, την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να γίνει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Την ίδια μέρα μάλλον θα πραγματοποιηθεί και συνέντευξη τύπου του κ. Μορσέντι και των συνεργατών του, με σκοπό να αναλύσουν όλο το deal. Όπως φαίνεται λοιπόν, η Τετάρτη είναι μια πολύ σημαντική μέρα, μια 'νέα' μέρα για τον Παναιγιάλειο.