Αυτοψία του Άγγελου Τσιγκρή σε τοπικές κοινότητες της Αιγιάλειας για τα αντιπλημμυρικά έργα – ΦΩΤΟ

19.10.2020 / 5:39
unnamed-1-4

Στις τοπικές κοινότητες Ριζόμυλου, Κερύνειας και Ζήριας του δήμου της Αιγιάλειας συνεχίστηκε το οδοιπορικό του Αχαιού βουλευτή της Ν.Δ. Άγγελου Τσιγκρή στο νομό, ερχόμενος σε επαφή με τους τοπικούς παράγοντες και πραγματοποιώντας αυτοψία στα σημεία όπου απαιτείται να γίνουν άμεσα αντιπλημμυρικά έργα, εν όψει της επικείμενης χειμερινής περιόδου. 

Όπως επισημάνθηκε, είναι επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας όλων εκείνων των προϋποθέσεων για την ασφαλή και ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων, καθώς και για την προστασία των περιουσιών των κατοίκων και των δημόσιων υποδομών. 

Ειδικότερα, στην τοπική κοινότητα Ριζομύλου και εξ αιτίας του κατασκευασμένου τεχνικού οχετού της εθνικής οδού, στο ύψος της Παλαιάς Κερύνειας, παρατηρούνται -μετά από έντονες βροχοπτώσεις- πλημμυρικά φαινομένα, που πλήττουν τα αγροτεμάχια της κοινότητας και τα σπίτια του οικισμού. 

Ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αφού συμφώνησε ότι οι αντιπλημμυρικές εργασίες είναι αναγκαίες για την άρση της επικινδυνότητας -στην περίπτωση που έντονα καιρικά φαινόμενα πλήξουν την περιοχή κατά την χειμερινή περίοδο- δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην κατεύθυνση της άμεσης επίλυσης των προβλημάτων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα