Αυτή είναι η μοναδική στον κόσμο ψησταριά Porsche | dete

Αυτή είναι η μοναδική στον κόσμο ψησταριά Porsche

Κοιτάξτε την καλά. Είναι η Porsche Design X-Series. Και βρίσκεται στην αγορά εδώ και πέντε χρόνια. Απλώς εμείς την ανακαλύψαμε αργοπορημένα.

Αυτή το υπέροχο κομμάτι από ανοξείδωτοχάλυβα, λοιπόν, χρησιμοποιεί υπέρυθρουςκαυστήρες που τροφοδοτούνται με προπάνιο, υποσχόμενος ελάχιστο καπνό και φλόγες και μέγιστη ισχύ φωτιάς.

Και σύμφωνα με το Gadget Review, το κάνει όλα αυτά ενώ καταναλώνει έως 80% λιγότερο «καύσιμο» από ένα παραδοσιακό γκριλ προπανίου. Και θα πρέπει να είναι καλό: ΟInternet Gardener αναφέρει ότι η σειρά Χ ξεκινά από τις £6.999 ή σχεδόν €7.960 με τις σημερινές συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Ας δούμε λοιπόν τις τεχνικές προδιαγραφές της…

 

Οπότε, τεχνικά, δεν πρόκειται για ένα προϊόν της Porsche: Η Porsche Design ιδρύθηκε από τον Ferdinand Alexander Porsche, σχεδιαστή της αρχικής 911 και γιού του ιδρυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας, το 1972. Με ειδίκευση στα αξεσουάρ lifestyle, η Porsche Design ανήκε εν μέρει στην οικογενειακή εταιρεία επενδύσεωντων Porsche, μέχρι νωρίτερα φέτος, οπότε και έγινε μια κατά 100% θυγατρική της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Για την X-Series υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Ενώ η ψησταριά σχεδιάστηκε από την Porsche Design, στην πραγματικότητα κατασκευάζεται από τον Ευρωπαίο κατασκευαστή ψησταριών, Grandhall.

Αν ενδιαφέρεστε για άλλες οικιακές συσκευές Porsche, θα το ψάξουμεεπισταμένως για να σας προτείνουμε. Πάντως είτε πρόκειται για επίπλωση –σπιτιού και επαγγελματικών χώρων- είτε για διακοσμητικά είτε για ρούχαείτε για αξεσουάρ, η ποικιλία είναι μεγάλη. Αλλά και για τους οδοντιάτρους έχουμε μια οδοντιατρική καρέκλα ή ένα πιάνο αν είστε πιανίστας και ενδιαφέρεστε. Και βλέποντας το ντιζάιν γενικότερα, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι η Porsche ικανοποιεί με τον απαραίτητο σχεδιασμό ενός προϊόντος τις απαιτήσεις του ονόματος. Είτε αυτό πρόκειται για τετράτροχο είτε για όποιο αξεσουάρ με το οποίο καταπιάνεται.