Αυτές οι καλλονές πληρώνονται για να δέρνουν αλύπητα τους άνδρες φορώντας... μπικίνι - ΒΙΝΤΕΟ

Είχατε ποτέ την φαντασίωση να σας... δείρει αλύπητα μια όμορφη, γυμνασμένη γυναίκα με μπικίνι;

Αν ναι, είστε τυχεροί. Η φαντασίωσή σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα με ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο, όπου λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια με επιτυχία ένα φετιχιστικό γυμναστήριο, προσφέροντας στους πελάτες του αυτό ακριβώς που επιθυμούν: την ευκαιρία να βρεθούν στο έλεος μιας δυναμικής γυναίκας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το εν λόγω γυμναστήριο με τον εύστοχο τίτλο «The Submission Room» άνοιξε το 2011 από την επαγγελματία παλαιστή Pippa the Ripper. Η 31χρονη άρχισε να προσφέρει συνεδρίες BDSM τύπου πάλης σε πελάτες κυρίως του ανδρικού φύλου, μαζί με μια ολιγομελή ομάδα συναδελφισσών της, η οποία διευρύνθηκε και σήμερα περιλαμβάνει 23 «μπρατσωμένες» καλλονές.

Όπως εξηγεί η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου στην Daily Mail, πρόκειται για μια αρκετά επικερδή επιχείρηση με αφοσιωμένη πελατεία. «Θα έλεγα ότι κατά μέσο όρο μας επισκέπτονται περίπου 20 άνδρες την εβδομάδα και χρεώνουμε 150 λίρες τη συνεδρία», αναφέρει, εξηγώντας στη συνέχεια ότι στο μεγαλύτερο μέρος τους, οι συνεδρίες δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικές, αλλά αποτελούν απλώς την υλοποίηση μιας φαντασίωσης.

«Υπάρχουν πελάτες που έχουν ασυνήθιστα αιτήματα, αλλά σε μεγάλο βαθμό έχουν να κάνουν με τη στολή που φοράμε. Κάποιοι ζητάνε η γυναίκα με την οποία θα παλέψουν να φοράει μαγιό, άλλοι φούστα ή κολάν. Πάντως δεν δεχόμαστε παράλογα αιτήματα, αφού θέλουμε τα κορίτσια μας να αισθάνονται άνετα», σημειώνει η παλαιστής, η οποία συχνά ντύνεται... wonder woman για τις δικές της συνεδρίες.

Όσο για τους άνδρες που επιλέγουν να γυμναστούν κάθε εβδομάδα στο εν λόγω γυμναστήριο, αυτοί περιλαμβάνουν κάθε... καρυδιάς καρύδι.

«Κάθε άνδρας έρχεται σε εμάς για διαφορετικό λόγο. Μερικοί είναι παντρεμένοι, άλλοι single, κάποιοι σε σχέση. Η νεότερη ηλικία που έχουμε δει είναι 19 ετών και η μεγαλύτερη 70. Κάποιοι πελάτες μας έρχονται εδώ για να γυμναστούν και άλλοι για να ικανοποιήσουν κάποιο ερωτικό βίτσιο. Προσωπικά δεν αντλώ σεξουαλική ικανοποίηση από την  πάλη αλλά με κάνει να νιώθω δυνατή όταν αντιμετωπίζω στο ρινγκ έναν σωματώδη άνδρα.