Αυστραλέζα φοιτήτρια βγάζει 420.000 € τον χρόνο με striptease online | dete

Αυστραλέζα φοιτήτρια βγάζει 420.000 € τον χρόνο με striptease online

Οι περισσότερες φοιτήτριες λιώνουν στην ορθοστασία ως σερβιτόρες για να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, όμως η 23χρονη Χάιντι από τη Μελβούρνη καταφέρνει να βγάζει τα προς το ζην, και όχι μόνο, από την άνεση του δωματίου της.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει για να εισπράττει ετήσιο εισόδημα ύψους 420.000 ευρώ είναι να γδύνεται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή της για τα μάτια των 5.000 πελατών της.

Η δουλειά της για λογαριασμό της εταιρίας MyFreeCams είναι ουσιαστικά online στριπτίζ, χωρίς καμία σωματική επαφή με τους πελάτες της.

«Ζω μια άνετη ζωή. Μπορώ να ταξιδεύω πολύ, έχω αγοράσει το δικό μου σπίτι και βγάζω εύκολα τα έξοδά μου όσο σπουδάζω» δήλωσε στο news.com.au, εξηγώντας ότι τα cam girls βγάζουν ένα πολύ καλό εισόδημα, με 40 ώρες εργασία την εβδομάδα, σε ωράριο της επιλογής τους.

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι έχει αντιμετωπίσει και δυσκολίες, μεταξύ των οποίων η ανακοίνωση του επαγγέλματός της στην οικογένειά της.

«Η μητέρα μου είναι πολύ υποστηρικτική και δείχνει πάντοτε ενδιαφέρον γι' αυτό που κάνω, όμως ο πατέρας μου πείστηκε δυσκολότερα, γιατί δεν μπορούσε να ξεπεράσει εύκολα το θέμα του στριπτίζ» είπε.