Αυλαία για τις υποδομές της Ακαδημίας των Σπορ – ΦΩΤΟ | dete

Αυλαία για τις υποδομές της Ακαδημίας των Σπορ - ΦΩΤΟ

Αυλαία για τις υποδομές της Ακαδημίας των Σπορ την ερχόμενη Κυριακή στο Κουκούλι, όπου σε ειδικό τουρνουά θα φιλοξενήσει τις ομάδες προ-μίνι, μίνι, παμπαίδες α΄, β΄ και παγκορασίδες α΄ της ομάδος Γ.Σ. Άρτας που έχουν προπονητή τον πρώην τερματοφύλακα της Αναγέννησης Άρτας, Νίκο Γιαμούρη.

Οι ιθύνοντες των υποδομών της Πατρινής ομάδος θέλησαν να κλείσουν την αγωνιστική χρονιά με όσο περισσότερους αγώνες μπορούσαν και γι αυτό προσκάλεσαν την ομάδα της Άρτας σε αυτό το τουρνουά.

Μάλιστα οι ομάδες μίνι και προ-μίνι το Σαββάτο θα παίξουν φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες των Ελπίδων Πάτρας.

Στην φωτό η Βάσω Βουκελάτου ενώ δίνει οδηγίες από τον πάγκο.

Για την φετινή αγωνιστική περίοδο η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη μιας και στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Τ.Ε.Χ. Πελοποννήσου κατέκτησαν την δεύτερη θέση στα πρωταθλήματα μίνι και παμπαίδες α΄ και την τρίτη θέση στους παμπαίδες β΄.

Υπεύθυνοι των ακαδημιών του συλλόγου ήταν οι προπονήτριες Βάσω Βουκελάτου, Φωτεινή Αραβαντινού και Κώστας Διαμαντόπουλος, ενώ χρέη εφόρου εκτέλεσε ο Τάκης Στεμιτσιώτης.

Η γυμνάστρια με ειδικότητα στην χειροσφαίριση Βάσω Βουκελάτου τονίζει:

< Αν αναλογιστούμε ότι στα πρωταθλήματα υποδομών αντιμετωπίσαμε συλλόγους  που οι ανδρικές τους ομάδες αγωνίζονταν στην Α1 εθνική κατηγορία, όπως ο Διομήδης Άργους, Σεριφάτο Αιγίου και Ποσειδών Λουτρακίου αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της επιτυχίας για τον σύλλογο μας που αγωνιζόταν στην Β΄ εθνική κατηγορία.

Τώρα αν προσθέσουμε στα παραπάνω και την άνοδο της ανδρικής ομάδος στην Α2 εθνική ανδρών, τότε σίγουρα η χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη.

Ειδικά την φετινή χρονιά με νέα φιλοσοφία στις υποδομές καταφέραμε να προσελκύσουμε νέα παιδιά και με σωστή και προγραμματισμένη δουλειά, ελπίζουμε σύμφωνα με το πλάνο μας, αυτά τα παιδιά να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου σε ανδρική και γυναικεία ομάδα αντίστοιχα.

Μου δίδεται η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε ως σύλλογος και δια του τύπου τους γονείς όλων των αθλητών-τριών μας που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στον αθλητισμό και τους υποσχόμεθα  ότι θα κάνουμε το καλύτερο που περνάει από το χέρι μας, ώστε στο τέλος να τα οδηγήσουμε στον ‘’ σωστό δρόμο ‘’ που αθλητισμός  διδάσκει >.