Ασημακοπούλου: Ο Τσίπρας ξεφτιλίζει τη χώρα, για να μείνει στην εξουσία | dete

Ασημακοπούλου: Ο Τσίπρας ξεφτιλίζει τη χώρα, για να μείνει στην εξουσία

«Η κυβέρνηση μάς έχει ταπεινώσει, είναι ανίκανη και ιδεοληπτική και για όσο μας κυβερνά θα βρισκόμαστε σε επιτροπεία», δήλωσε η Άννα Ασημακοπούλου, προσθέτοντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας είναι διατεθειμένος να ξεφτιλίσει κι άλλο τη χώρα, για να παραμείνει στην εξουσία».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε πως «με το που μπήκε η νέα χρονιά, έχουμε αυξημένο ΦΠΑ, αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές που εξοντώνουν τους ελεύθερους επαγγελματίες» και πρόσθεσε:

Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη πολιτική που θα βάλει τη χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά. Η ΝΔ θα μειώσει σταδιακά τη φορολογία, για να πάρει μπροστά η οικονομία. Η ΝΔ κάνει σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση, γι' αυτό ζητάμε εκλογές, για να φύγουν μια ώρα αρχύτερα.

Όσον αφορά τη μεταφορά των εφοριών στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, η κυρία Ασημακοπούλου ανέφερε πως «δεν είναι κάποια καινούρια πληροφορία οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, τους γνωρίζουμε. Δεν θα κρίνω τον καθένα με βάση την εθνικότητά του, αλλά με βάση το αν κάνει καλά τη δουλειά του. Εδώ έδωσαν στους ξένους για 100 χρόνια τη δημόσια περιουσία. Έχουν κάνει πολύ χειρότερα».

«Αυτή τη στιγμή δεν πλησιάζουν τη χώρα επενδυτές, γιατί ταλαιπωρούνται από την ιδεοληψία της κυβέρνησης», σημείωσε όσον αφορά την προσέλκυση επενδύσεων.