ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: Επίθεση Πελετίδη σε Αλεξόπουλο… με φόντο τις εκλογές | dete

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: Επίθεση Πελετίδη σε Αλεξόπουλο... με φόντο τις εκλογές

"Αναψαν" τα αίματα. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων επιτίθεται κατά του αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλου για ανάρτησή του στα κοινωνικά δικτύα. Προφανώς οι προεκλογικές κόντρες ξεκίνησαν νωρίς νωρίς, καθώς η σκληρή ανακοίνωση σχετίζεται και με την πρόθεση του κ. Αλεξόπουλου να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο.

Στην δημοτική ανακοίνωση αναφέρεται: Χαιρόμαστε που ο κ. Αλεξόπουλος ανακάλυψε μετά από σχεδόν όλους τους δημότες της Πάτρας το θέμα του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για την ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου, που έχει διακηρύξει και προχωρά η Δημοτική Αρχή.

Καλό θα ήταν, αντί να μιλά για τη δημιουργία πόλου έλξης τουρισμού και ανάπτυξης για την Πάτρα, να έδειχνε το ενδιαφέρον του για τη διαμόρφωση και τον καθαρισμό των νησίδων των εθνικών δρόμων στις εισόδους της πόλης μας, που είναι στην αρμοδιότητά του. Νησίδες που είναι επί χρόνια σε εγκατάλειψη και αποκρουστική εικόνα, για τους συμπολίτες μας και φυσικά για τους τουρίστες.

Μήπως ο διαγωνισμός που ονειρεύεται θα είναι ανάλογος μ’ αυτόν που συμφώνησε για το εργοστάσιο απορριμμάτων και θα φόρτωνε τον πατραϊκό λαό καμιά 200αριά εκατομμύρια ευρώ;

Όσοι ονειρεύονται το Παραλιακό Μέτωπο ως πηγή κερδών για τους λίγους και όχι αξιοποίηση της περιοχής υπέρ των αναγκών του λαού, θα μείνουν με το όνειρο θερινής νυκτός.