Αρραβωνιάστηκε ο Πρίγκιπας Φίλιππος, ο μικρότερος γιος του Τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου

02.09.2020 / 9:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
15

Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για την οικογένεια του Τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου, καθώς ο Πρίγκιπας Φίλιππος ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ και της Άννας Μαρίας αρραβωνιάστηκε μυστικά στην Ιθάκη το φετινό καλοκαίρι και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Nina Nastassja Flohr, κόρη του Thomas Flohr και της Katharina Flohr.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε από το γραφείο Τύπου του Κωνσταντίνου: «Οι Βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες του μικρότερου υιού τους, Φίλιππου, με την Nina Nastassja Flohr, κόρη του κ. Thomas Flohr και της κ. Katharina Flohr. Η Nina και ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκαν στο νησί της Ιθάκης νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος γεννήθηκε στο Νοσοκομείο St Mary’s στο Λονδίνο το 1986, είναι αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη. Η μελλοντική σύζυγός του, είναι η κόρη του Ελβετού επιχειρηματία Thomas Flohr, ο οποίος ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία Vista Jet. Έχει εργαστεί ως καλλιτεχνική διευθύντρια για την εταιρία του πατέρα της ενώ έχει ιδρύσει επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017.

Δημοσιεύοντας τις παρακάτω φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Nina Nastassja Flohr έγραψε χαρακτηριστικά:»Αγαπημένε μου Φίλιππε. Σ ‘αγαπώ σήμερα, θα σε αγαπώ αύριο και για πάντα. Με κάνεις πιο ευτυχισμένη, καλύτερη και δυνατή. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί σου!» .

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα