ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: Μια βαριά καταγγελία για τον δήμαρχο από τους Πατρινούς ”Μένουμε Ευρώπη” | dete

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: Μια βαριά καταγγελία για τον δήμαρχο από τους Πατρινούς ''Μένουμε Ευρώπη''

Οι ''Μένουμε Ευρώπη'' Πάτρας , η ακομμάτιστη και αυθόρμητη αυτή εκδήλωση ,όπως διαφημίζεται από τους κομματικούς της δημιουργούς και υποκινητές προβαίνει μέσω των μελών της σε σοβαρές καταγγελίες για τον δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή.

Για την ακρίβεια , μέλος των Μένουμε Ευρώπη , προέβη μέσα από ανάρτηση της ,στην αποκάλυψη ότι στον Δήμο της Πάτρας υπάρχουν εργαζόμενοι που εργάζονται από τα σπίτια τους ή από καφετέριες κάτω από την ανοχή του Δημάρχου.

Με αυτή την ανάρτηση ,μάλιστα, είναι σύμφωνοι ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και διάφοροι Πατρινοί που κατέχουν σημαντικές θέσεις σε οργανισμούς  παρέχοντας έτσι και την απαραίτητη θεσμική κάλυψη σε αυτές τις βαριές καταγγελίες .

Φυσικά καμία πρόθεση και αρμοδιότητα  δεν έχω  να κάνω τον συνήγορο του Δημάρχου , αλλά πιστεύω πως μια τέτοια καταγγελία ,που αφορά το σύνολο των Πατρινών πολιτών είτε πρέπει να στοιχειοθετηθεί είτε να καταδικαστεί ως ψευδής και συκοφαντική .

Ο καθένας φυσικά έχει δικαίωμα να οργανώνει διαδηλώσεις ,κατά της κυβέρνησης  ή κατά του Δημάρχου ή κατά του οποιουδήποτε πιστεύει πως θίγει τα συμφέροντα του. Αυτό είναι το υγιές για μια δημοκρατική κοινωνία.

Η λάσπη ,οι συκοφαντίες και τα αισχρά ψεύδη όμως,νόμιζα πως ήταν ίδιον των πολιτικάντιδων  ,από τους οποίους σαν κοινωνία θέλουμε να απαλλαγούμε οριστικά .

Φυσικά ,όταν ζήτησα με σχόλιο που έκανα στην σχετική ανάρτηση, τα στοιχεία που έχει η εν λόγω κυρία και προβαίνει σε τέτοιες καταγγελίες ,όχι απλά δεν πήρα απάντηση αλλά το σχόλιο μου διεγράφη εν ριπή οφθαλμού .

Συγχαρητήρια λοιπόν ,στους ακομμάτιστους κομματικούς ,για τα δημοκρατικά τους αντανακλαστικά και την σοβαρότητα που επιδεικνύουν . Θέλω να πιστεύω πως θα πάρουν την απάντηση που πρέπει  από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς  .

ΥΓ. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται ...

Θάνος Ν.Νασόπουλος