Αργύρης Βαγενάς: Εγώ συντηρώ ετησίως τα κλιματιστικά της ΝΟΔΕ και λειτουργούν άψογα! | dete

Αργύρης Βαγενάς: Εγώ συντηρώ ετησίως τα κλιματιστικά της ΝΟΔΕ και λειτουργούν άψογα!

Τα κλιματιστικά μηχανήματα στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟΔΕ)ΝΔ Αχαϊας λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου άψογα.
Ουδέποτε εντοπίστηκαν στη λειτουργία τους προβλήματα. Και είναι ψευδείς διαδόσεις, από κάποιους κακεντρεχείς, ότι όταν στη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης της στην Πάτρα η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή μετέβη στα γραφεία της κομματικής οργάνωσης, τόσο η ίδια όσο και άλλα «γαλάζια» στελέχη λούστηκαν στον ιδρώτα λόγω έλλειψης κλιματισμού.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, στην οποία μάς καλεί να προβούμε ο τομεάρχης Αθλητισμού–Πολιτισμού της Δ.Ε.Ε.Π ΝΔ Αχαΐας Αργύρης Βαγενάς, με επιστολή του, στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα: «Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας ̈dete.gr̈ και της εφημερίδας ̈Κόσμος της ενημέρωσης ̈ με θέμα :Η Κατάσταση στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π (πρώην ΝΟΔΕ ) Ν.Δ. Αχαΐας , αναφερθήκατε σε ανύπαρκτο κλιματισμό, επικαλούμενες δήθεν ̈κακές γλώσσες ̈ , που τα βάζουν με γνωστό κομματικό στέλεχος που είναι ψυκτικός και δεν φιλοτιμήθηκε να κάνει τις απαραίτητες επισκευές .Η δήθεν αυτή είδηση είναι προφανώς ψευδή και αποτέλεσμα εσφαλμένης πληροφόρησης , την οποία είχατε δεοντολογική και επαγγελματική υποχρέωση να διερευνήσετε και ουδόλως πράξατε ...Το δημοσίευμα αυτό φωτογραφίζει ευθέως εμένα με αποτέλεσμα να έχω ήδη τύχει πλήθους τηλεφωνημάτων , και αρνητικών σχολίων .Προς αποκατάσταση της αλήθειας έχω να σας πληροφορήσω ότι όλα τα κλιματιστικά στα γραφεία της ΔΕΕΠ λειτουργούν άψογα , (σε όλους τους χώρους) και αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη δική μου τακτική–ετήσια συντήρηση πάντοτε , ΔΩΡΕΑΝ.
Κατόπιν αυτών, σας καλώ όπως προβείτε άμεσα σε δημοσίευμα αποκατάστασης της αλήθειας, της τιμής και της υπόληψης μου».
Εμείς δημοσιεύουμε, ως οφείλουμε, την επιστολή του κ. Αργύρη Βαγενά,με την επισήμανση ότι δεν τον «φωτογραφίσαμε», ούτε άλλωστε είχαμε πρόθεση να τον «φωτογραφίσουμε». Απλώς, η αντίδραση του επιβεβαιώνει τη γνωστή παροιμία περί αυτού που έχει τη μύγα και... μυγιάζεται!
Κατά τα άλλα, θεωρούμε ότι αντιλαμβάνεται και ο ίδιος πως για τα αρνητικά σχόλια που κυκλοφορούν για το άτομο του, δεν φέρουμε προφανώς καμία απολύτως ευθύνη. Αν θέλει, βέβαια, μπορεί να αναζητήσει τις πηγές τους στους κομματικούς συνοδοιπόρους του. Πέραν τούτων, ουδέν από την πλευρά μας...