Από την Πάτρα η μητέρα που την εμφάνισαν ως προαγωγό του ανήλικου κοριτσιού της | dete

Από την Πάτρα η μητέρα που την εμφάνισαν ως προαγωγό του ανήλικου κοριτσιού της

Δραματική ανατροπή και σάλο στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η υπόθεση εμφάνισης μιας νέας μητέρας από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, ως προαγωγού , της μικρής κόρης της  Την αρχική αντίδραση για τα όσα εμφανίζοντο στο προφίλ της γυναίκας το οποίο είχαν κάποιοι χακάροι, διαδέχθηκε η επέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού αλλά και το χαμόγελο του παιδιού για την έκθεση ενός μικρού παιδιού σε τόσο μικρή ηλικία.

Αποδείχτηκε απο τα μέχρι τώρα στοιχεία πώς το προφίλ της κοπέλας είχε παραβιαστεί και πώς κάποιος-κάποιοι προέβησαν σε αυτη την χυδαία ανάρτηση με σκοπό και στόχο να την διαβάλλουν στην κλειστή κοινωνία του χωριού της λίγο έξω απο την Πάτρα.

Η νεαρή αυτη μάνα μόλις αντιλήφθηκε τα όσα έγιναν επικοινώνησε και με το τμήμα Ασφάλειας Πατρών για να προχωρήσει την έρευνα και αμέσως οι αστυνομικοί έπιασαν δουλειά.

Μάλιστα έγινε αναφορά και μήνυση κατα αγνώστων τόσο στην περιοχή της αλλά και στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος των Αθηνών.

Είναι τουλάχιστον χυδαίο να υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι που εκθέτουν με τόσο μεγάλη άνεση μικρά παιδιά. Και θα πρέπει οι ποινές γι αυτούς να είναι πολύ μεγάλες…