Από Απρίλη… Σκλαβενίτης στην Πάτρα | dete

Από Απρίλη… Σκλαβενίτης στην Πάτρα

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά σε όλη την Ελλάδα η τροφοδοσία και η αλλαγή της εμφάνισης και της ονομασίας των πρώην καταστημάτων Μαρινόπουλου σε Σκλαβενίτη.

Η ανάρτηση των νέων πινακίδων σε όλα τα καταστήματα του Μαρινόπουλου που πέρασαν στο δίκτυο της νέας εταιρείας, άρχισε από την περιφέρεια και τις περιοχές όπου δεν είχε μέχρι σήμερα καμία παρουσία η αλυσίδα του Σκλαβενίτη, με την Πάτρα να περιλαμβάνεται μεταξύ αυτών των πόλεων.

Στην Πάτρα, σε όλα τα καταστήματα έχουν ήδη αναρτηθεί οι πινακίδες με τη νέα επωνυμία του Σκλαβενίτη, ενώ και εσωτερικά έγινε πλήρης ανακαίνιση στον εξοπλισμό και τη διαρρύθμιση των χώρων, ενώ και τα ράφια γέμισαν πάλι με προϊόντα, στα πλαίσια του πλάνου λειτουργίας που έθεσε η νέα εταιρεία.

Οι εργασίες ανακαίνισης ξεκίνησαν από το μεγάλο κατάστημα της Περιβόλας και ακολούθησαν αυτό της Ελευθερίου Βενιζέλου και άλλα μικρότερα σε μέγεθος σε όλη την Πάτρα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εταιρείας, η αλλαγή της εμφάνισης των καταστημάτων και η μετατροπή τους σε Σκλαβενίτης γίνεται σταδιακά με στόχο μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ολοκληρωθεί η μετατροπή στο σύνολο των καταστημάτων που ανήκαν στο δίκτυο της Μαρινόπουλος σε όλη την Ελλάδα.