Απόψε ο μεγάλος τελικός του Rising Star | dete

Απόψε ο μεγάλος τελικός του Rising Star

Απόψε, Δευτέρα του Πάσχα, στις 20.00 θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1 ο τελικός του Rising Star.  Η έναρξη του Τελικού θα είναι διαφορετική από όλα τα προηγούμενα live.

Ο κάθε κριτής θα παρουσιάζει διαδοχικά τον/τους φιναλίστ του, σε ένα απολαυστικό ντουέτο.

Στο κομμάτι της διαγωνιστικής φάσης του Τελικού, θα παρακολουθήσουμε τα 6 αστέρια (Έλενα Παναγιωτίδου , Σωτήρης Καρυστινός, Στέλιος Τσάκωνας, Κέλλυ Βουδούρη, Γιάννης Ξανθόπουλος, Πάνος Σμυρναίος)  που πέρασαν με επιτυχία τον  Ημιτελικό, να διαγωνίζονται σε 3 γύρους.

Στον 1ο γύρο, οι 6 φιναλίστ θα ερμηνεύσουν τραγούδι  της επιλογής του coach τους. Όποιος συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους, περνάει αυτόματα στον 3ο και τελευταίο γύρο.

Στο 2ο γύρο, οι 5 διαγωνιζόμενοι τραγουδούν το αγαπημένο τους τραγούδι από όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους στο “Rising Star”. Όποιος συγκεντρώσει το υψηλότερο ποσοστό περνάει στον 3ο γύρο.

Στον 3ο και τελευταίο γύρο, οι δύο φιναλίστ που πέρασαν με επιτυχία στους προηγούμενους γύρους ερμηνεύουν τραγούδι της επιλογής τους.

Ο διαγωνιζόμενος με τις περισσότερες ψήφους θα ανακηρυχτεί ο μεγάλος νικητής του ελληνικού  “Rising Star”και θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music A.E. αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€.

Ακόμη: Θα γίνουν εμφανίσεις έκπληξη από τους κριτές, μία εκ των οποίων είναι η πρώτη παρουσίαση του νέου τραγουδιού του Κώστα Μακεδόνα με τίτλο «Είναι πια αργά» δια χειρός του συγκροτήματος ΜΕΛISSES.

Επιπλέον, στο stage του “Rising Star” θα εμφανιστεί ο Γιώργος Σαμπάνης που υπόσχεται να μας ξεσηκώσει όλους με τις μεγάλες του επιτυχίες και να μετατρέψει το πλατό σε ένα μεγάλο πάρτι.