Απόστολος Μαρτζάκλης: Ο νόμος θα εφαρμοσθεί

16.08.2020 / 11:19
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Martzaklhs

Στις αστυνομικές αρχές της Δυτικής Ελλάδας, τις τελευταίες ώρες, έχουν περιέλθει πληροφορίες, ότι σε περιοχές της περιφέρειας, κάποιοι κόντρα στο νόμο επιθυμούν να διοργανώσουν πανηγύρια και γλέντια, που απαγορεύονται ρητά τουλάχιστον μέχρι και τις 31 Αυγούστου, σύμφωνα με τις προ ημερών ανακοινώσεις των αρμόδιων υπουργών, με φόντο την έκρηξη στα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας.
Ήδη επιχειρηματίας σε παραθαλάσσια περιοχή κλήθηκε από τις τοπικές αρχές για να δεχθεί συστάσεις καθώς στο κατάστημά του ετοίμαζε γλέντι με γνωστά ονόματα από το χώρο του λαϊκοδημοτικού τραγουδιού.
Ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Μαρτζάκλης, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους όσοι σκέφτονται κάτι τέτοιο, καλύτερα να το ξεχάσουν. Ο νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση η Ελληνική Αστυνομία να δείξει την παραμικρή ανοχή στους παραβάτες. Οι έλεγχοι βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και θα εντατικοποιηθούν, είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο κ. Μαρτζάκλης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα