Απόλλων Carna: Πρόωση Ανάσταση ή Σταύρωση… | dete

Απόλλων Carna: Πρόωση Ανάσταση ή Σταύρωση…

Η ώρα της κρίσης για τον Απόλλων Carna έφτασε. Σε λίγες ώρες θα ξέρει αν θα συνεχίσει να είναι και του χρόνου στην BasketLeague κάνοντας πρόωρη Ανάσταση ή να θα πιει το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού στην Α2 εθνική και η Μεγάλη Παρασκευή θα έρθει μια μέρα νωρίτερα στον Πατρινό σύλλογο. Ο Απόλλωνας υποδέχεται σήμερα στις 17.00 το απόγευμα στην Περιβόλα το Λαύριο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου αλλά δεν του αρκεί μόνο η δική του νίκη για να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Πρέπει να κερδίσει ο ίδιος και ταυτόχρονα ο συμπολίτης  Προμηθέας να κερδίσει στην Αμαλιάδα ώστε να στείλει στην Α2 εθνική τον Κόροιβο. Ο Απόλλωνας έχασε τις δυο μεγάλες ευκαιρίες το τελευταίο διάστημα σε Λευκάδα και Κύμη ώστε να κρατάει ο ίδιος την τύχη στα χέρια του και είναι αναγκασμένος να περιμένει ευχάριστα νέα από την Αμαλιάδα με προϋπόθεση ότι θα κερδίσει το Λαύριο στην Περιβόλα. Γιατί αν δεν κερδίσει ο  ίδιος αυτόματα η παράσταση λαμβάνει τέλος ακόμα και αν ο Προμηθέας φύγει νικητής από την Αμαλιάδα. Η εβδομάδα των Παθών φτάνει στο τέλος της για τον Απόλλωνα με την προσδοκία να έχει happyendκαι έστω και στο φινάλε να παραμείνει στην BasketLeague. Γιατί διαφορετικά η τραγωδία θα είναι  ανείπωτη..

Θανάσης Σκουρτόπουλος: Να κερδίσουμε και να περιμένουμε το αποτέλεσμα στην Αμαλιάδα

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ξέρει ότι ο Απόλλωνας δεν ρυθμίζει μόνος του την τύχη στο φινάλε του πρωταθλήματος και αναφερόμενος στο παιχνίδι με το Λαύριο τόνισε «Έχουμε ετοιμαστεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι με το Λαύριο και αναγκαστικά να περιμένουμε το αποτέλεσμα  στην Αμαλιάδα του Κόροιβου με τον Προμηθέα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και θετικά την τελευταία αγωνιστική και η ομάδα να καταφέρει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα και ελπίζω να ανταμειφτεί  έστω και την τελευταία αγωνιστική.»

Κώστας Ρακιντζής: Είναι δύσκολα αλλά να φανούμε λίγο τυχεροί

Ο τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα Carna Κώστας Ρακιντζής μιλώντας για το αυριανό τελευταίο και κρίσιμο παιχνίδι με το Λαύριο τόνισε «Δεν είναι πλέον στο χέρι μας. Η κατάσταση είναι δύσκολη και πρέπει να φανούμε λίγο τυχεροί ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα όπως θέλουμε και να σωθούμε την τελευταία αγωνιστική». Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τα Λαύριο στην Περιβόλα τόνισε «Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Το Λαύριο θέλει την 8η θέση και θα έρθει να κερδίσει. Είναι πολύ καλή ομάδα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού προέρχεται από μεγάλες νίκες επί του Κολοσσού και του Άρη. Είναι πού δύσκολο το παιχνίδι αλλά εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Πρέπει να γίνουν πολλά και είναι δύσκολα τα πράγματα. Μακάρι στην τελευταία αγωνιστική να έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα  για εμάς και να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.»

Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο - Γενική είσοδο  5 ευρώ

Η διοίκηση του Απόλλωνα Carnaαποφάσισε για το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι με το Λαύριο  και τελευταίο εντός έδρας που θα κρίνει την παραμονή της ομάδας στην BasketLeagueβα ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ για όλες τις κερκίδες αφού θεωρεί την παρουσία του φίλαθλου κόσμου καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα. Η διοίκηση της ΚΑΕ απευθύνει κάλεσμα στους Πατρινούς φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι αφού η στήριξη τους είναι πιο απαραίτητη από ποτέ ώστε να δώσουν παλμό και ενέργεια στον Θανάση Σκουρτόπουλο και στους παίκτες για να μπορέσουν να φτάσουν στην νίκη που είναι μονόδρομος στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.  Άλλωστε όπως τονίζει στην ανακοίνωση της η ΚΑΕ ο Απόλλωνας δίνει σήμερα την μάχη του για παραμονή στην κατηγορία και ο κόσμος αποτελεί πάντα τον παραπάνω παίκτη στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια των παικτών.  Άλλωστε όπως τόνισε και ο γενικός αρχηγός Βασίλης Λιανός «Πρέπει την Μ Πέμπτη να δώσουμε την τελευταία μάχη με όση δύναμη και αξιοπρέπεια μας έμεινε.»