ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΟΚ! Βιασμός «κατά λάθος» και με δικαστική βούλα | dete

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΟΚ! Βιασμός «κατά λάθος» και με δικαστική βούλα

Ο 46χρονος, αραβικής καταγωγής Βρετανός Εχσάν Αμπντουλαζίζ, που κατηγορούνταν για τον βιασμό 18χρονης, έπεισε τους δικαστές οι ιοποίοι τελικά τον αθώωσαν ότι έχασε την ισορροπία του, έπεσε πάνω στην κοπέλα και τη διακόρευσε κατά λάθος.

Ο επιχειρηματίας είχε συναντήσει τη 18χρονη και μια 24χρονη φίλη της σε κλαμπ. Πήγαν στο σπίτι του, όπου τους προσέφερε ποτό και κατέληξε στην κρεβατοκάμαρα μαζί με την 24χρονη για να κάνουν σεξ. Η 18χρονη κατέθεσε ότι την πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Οταν ξύπνησε, τον βρήκε πάνω της με το πέος της στον κόλπο της. Είπε ότι προσπάθησε να ξυπνήσει τη φίλη της, αλλά δεν τα κατάφερε, διότι κοιμόταν τόσο βαθιά που φοβήθηκε ότι ήταν νεκρή. Εφυγε από το σπίτι, αλλά δεν κάλεσε την αστυνομία για να μην «επιδεινώσει την κατάσταση».

Ιχνη σπέρματος

Ο Αμπντουλαζίζ ισχυρίστηκε ότι πήγε στην κουζίνα να κλείσει την τηλεόραση και να πιει νερό. Περνώντας από τον καναπέ σκέφτηκε να προσφέρει ένα μπλουζάκι στη 18χρονη για να νιώθει πιο άνετα στον ύπνο. Την πλησίασε με το πέος του ακόμη σε στύση και την ξύπνησε. Αρχικά κατέθεσε στην αστυνομία ότι η κοπέλα έπιασε το χέρι του και το έβαλε στα γεννητικά όργανά της, αλλά εκείνος αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της, με αποτέλεσμα να φύγει οργισμένη. Οταν κλήθηκε να εξηγήσει πώς βρέθηκαν ίχνη σπέρματός του στο σώμα της, υποστήριξε ότι γλίστρησε, έπεσε και το πέος του... κατέληξε στον κόλπο της. Σε κάποιο άλλο σημείο της κατάθεσής του είπε, επίσης, ότι το DNA του βρέθηκε πάνω στην καταγγέλλουσα επειδή είχε μείνει στα χέρια του από τη συνεύρεσή του με τη φίλη της.

Κατά την απολογία του στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Σάουθαρκ, ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι η 18χρονη τον φίλησε, πέρασε τα χέρια της γύρω από το κεφάλι του και τον τράβηξε με δύναμη προς το μέρος της. «Είμαι ασθενικός» είπε, εξηγώντας την ευκολία με την οποία «παραδόθηκε» και προσθέτοντας ότι έπεσε από το τράβηγμα και η διείσδυση έγινε κατά λάθος.