Αποστόλης Βεργανελάκης: Πανηγύρισε τίτλο στο Ληξούρι και επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στον Έσπερο/ΑΟΠΑ!

Ο Αποστόλης Βεργανελάκης πανηγύρισε φέτος με το Ληξούρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 της ΕΣΚΑ-Η και την άνοδο στην Γ εθνική αλλά από την νέα περίοδο επιστρέφει στον Έσπερο/ΑΟΠΑ.

Και μιλώντας για την απόφαση του τόνισε «Επιστρέφω στην ομάδα στην οποία ανήκω, στον Έσπερο/ΑΟΠΑ μετά από δυο χρόνια δανεισμού, ένα στον Γλάυκο και ένα στο Ληξούρι. Την απόφαση μου επηρέασαν διάφοροι παράγοντες. Ο ρόλος που θα έχω φέτος στην ομάδα, η πρόκληση της πολύ ανταγωνιστικής φέτος Γ εθνικής, το πολύ καλό κλίμα και ήθελα να είμαι σε μια ομάδα που παράλληλα με την σκληρή προπόνηση θα με βοηθούσε λόγω απόστασης να αφιερώνω τον απαραίτητο χρόνο και στην σχολή μου. Θεωρώ ότι η χρονιά μου στην Κεφαλονιά ήταν καταλυτική για την καριέρα μου διότι μετά την βελτίωση μου πρόπερσι με τον Γλαύκο όπου προπονήθηκα με παίκτες υψηλού επιπέδου, εξαργύρωσα πέρυσι την βελτίωση μου αγωνιστικά μέσα από τον χρόνο συμμετοχής που πήρα στο Ληξούρι και τους ευχαριστώ».

Και όσο για τις φιλοδοξίες του τόνισε «Η προοπτική μου για το μέλλον είναι να ασχοληθώ με την σχολή μου αφού είμαι στο 4ο έτος στην Φαρμακευτική και παράλληλα όσο αυτή μου το επιτρέπει να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ στο αγαπημένο μου χόμπι, το μπάσκετ».