Αποστρατεύτηκε ο υποστράτηγος Φ. Τσόλκας ο οποίος διετέλεσε Γενικός Αστυνικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας | dete

Αποστρατεύτηκε ο υποστράτηγος Φ. Τσόλκας ο οποίος διετέλεσε Γενικός Αστυνικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας

Αποστρατεύτηκε ο υποστράτηγος Φ. Τσόλκας που διετέλεσε Γενικός Αστυνικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ενώ παραμένει στον βαθμό του υποστράτηγου ο Πατρινός Ανδρέας Αποστολόπουλος, σύμφωνα με  τα ονόματα που έγιναν γνωστά πριν από λίγο.

Μεγάλη έκπληξη η αποστρατεία του Μάνου Σφακιανάκη, ο οποίος διαχρονικά υπήρξε ο πιο δημοφιλής και ο πιο προββλημένος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, εξαιτίας και χάρη στην ανεκτίμητη συμβολή του ώστε το ηλεκτρονικό έγκλημα ν' αποτελέσει το διαβατήριο της αστυνομίας για την αποδοχή της από την κοινωνία.
Αντίθετα, αναμενόμενη θεωρείται η αποστράτεθση του διοικητή της ΔΑΕΑ κ. Κούτσιαρη.

Έκπληξη θα πρέπει να θεωρείται και η αποστράτευση του κ. Χριστοφάκη, ο οποίος έδωσε τη μάχη στα νησιά του Αιγαίου στο μέτωπο του μετανευστικού, καθώς και του κ. Γρηγοράκη, ο οποίος συνέβαλε στον καθορισμό της στρατηγικής αντίληψης πάνω στο οξύτατο πρόβλημα των ημερών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr αποστρατεύονται οι κ.κ. Σφακιανάκης, Σκανδαλάκης, Μπαντουβάκης, Τσίγκος, Κούτσιαρης, Τσόλκας, Γρηγοράκης, Τσαρδινάκης και Χριστοφάκης.

Διατηρητέοι κρίθηκαν οι κ.κ. Κωτσάκης, Ασημακόπουλος, Αποστολόπουλος, Παπαζαφείρης, Πλουμής, Δασκαλάκης, Κουτσάφτης και Πανούσης.