Απολύθηκε σχεδόν όλο το προσωπικό τηλεοπτικού σταθμού | dete

Απολύθηκε σχεδόν όλο το προσωπικό τηλεοπτικού σταθμού

Χθες κλήθηκε το προσωπικό στο σταθμό, προκειμένου να υπογράψει τις απολύσεις του και να λάβει την πρώτη δόση της αποζημίωσης του.

Συγκεκριμένα, απολύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού και εντός της εβδομάδας, αν όχι τη Μεγάλη Δευτέρα, αναμένονται οι απολύσεις και των υπολοίπων εργαζομένων.

Την απόλυση τους έλαβαν χθες εργαζόμενοι στην Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ και η πορεία ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού που λειτουργεί εδώ και 23 χρόνια φαίνεται δυσοίωνη.

Το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά με εκπομπές «ψυγείο» όπως συνηθίζεται να λέγεται ή με απλά λόγια με επαναλήψεις εκπομπών και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν θα ξαναβγεί ούτε δελτίο ειδήσεων.

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν καθυστερήσεις στις πληρωμές της μισθοδοσίας και γενικά τα τελευταία 5 χρόνια ακουγόταν ότι ο σταθμός αντιμετώπιζε διάφορα θέματα οικονομικής φύσεως.

Η διαφημιστική πίτα στα ΜΜΕ έχει συρρικνωθεί πάρα πολύ. Βέβαια, αυτό δεν έχει σταθεί εμπόδιο για τα υπόλοιπα κανάλια της Κρήτης, που μέχρι τώρα έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να παραμείνουν σε λειτουργία.

Εδώ και λίγο καιρό γνωρίζαμε τι συνέβαινε. Είχαμε παγώσει όταν πριν από περίπου 3 εβδομάδες μάθαμε ότι ανακοινώθηκε επισήμως στα παιδιά το κλείσιμο του καναλιού, αφού μετά την γενική συνέλευση των μετόχων στις 30 Μαρτίου αποφασίστηκε η εκκαθάριση της εταιρίας.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr