Αποκλειστικό: Ο κορονοϊός ανέβαλε γάμο στο… παρά πέντε – Πώς «σώθηκε» η Πάτρα από εστία μόλυνσης

01.10.2020 / 18:32
γκο-1-19

Ένας γάμος στην Πάτρα ακυρώθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε εξαιτίας θετικού κρούσματος κορονοϊού.

Ο γάμος ήταν να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο σε ναό της Πάτρας, όμως αναβλήθηκε, καθώς η αδελφή της νύφης εντοπίστηκε θετική σε τεστ που έγινε λίγες μέρες πριν από τη γαμήλια εκδήλωση.

Η αδελφή της νύφης είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα που εργαζόταν μέχρι πρότινος στο νοσοκομείο της Ζακύνθου. Πριν από λίγο καιρό κατόρθωσε και πήρε μετάθεση σε ένα από τα δύο μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας.

Έχοντας ετοιμάσει τα χαρτιά της για το γραφειοκρατικό του όλου θέματος, πήγε σε δημόσια υπηρεσία της περιοχής για να ολοκληρώσει την μετάθεση.

Πριν από μερικές ώρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dete.gr στο πλαίσιο του μοριακού τεστ που γίνεται σε όλους τους υγειονομικούς προτού ξεκινήσουν εργασία, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τόσο στην οικογένεια της, όσο και στους αρεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού (είχαν έρθει μάλιστα και από άλλα μέρη, εκτός Πατρών) που ήταν να παντρευτεί και ετοιμαζόταν για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Ο γάμος αναβλήθηκε και είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα γίνει, ενώ έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση των επαφών των στενών συγγενικών προσώπων της νοσηλεύτριας, αλλά και του γαμπρού που είναι να παντρευτεί την αδελφή της, καθώς είχαν ξεκινήσει τα προεόρτια, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Είναι άγνωστο μέχρι ώρας αν η κοπέλα κόλλησε τον κορονοϊο ερχόμενη από την Ζάκυνθο ή στη δημόσια υπηρεσία που είχε ένα κρούσμα, την ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία είχε περάσει εκείνη για να κάνει γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Τουλάχιστον το κρούσμα εντοπίστηκε στο παρά πέντε πριν τον γάμο. Σκεφτείτε να γινόταν ο γάμος και οι εμπλεκόμενοι να το μάθαιναν μετά. Θα ήταν σίγουρα μια νέα εστία για την περιοχή μας, με το σενάριο των μαζικών κρουσμάτων αρκετά πιθανό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα