ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ιωάννα Χλωμούδη μίλησε στο dete.gr και την Νικόλ Μακρή | dete

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ιωάννα Χλωμούδη μίλησε στο dete.gr και την Νικόλ Μακρή

Η Ιωάννα Χλωμούδη, έχει εδώ και χρόνια καταξιωθεί στον χώρο του δερμάτινου με την Leather'sFashion που ιδρύθηκε το 1988 και ασχολείται αποκλειστικά με δερμάτινα ρούχα.

Η φιλοσοφία της συμπυκνώνεται στη φράση "προσιτή πολυτέλεια" και εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να συνταξιδέψουμε στα σχεδιαστικά της ταξίδια. Μας κέρδισε με την αξία και το ταλέντο της.

Έτσι, αποφασίσαμε να την γνωρίσουμε από κοντά και να μάθουμε περισσότερα για εκείνη και την δουλειά της.

Η Ιωάννα Χλωμούδη μιλά αποκλειστικά στο dete.gr στην Νικόλ Μακρή :

Πείτε μας λίγα λόγια για τη νέα σας συλλογή;

«Το φετινό καλοκαίρι ήταν το καλύτερο μου από άποψη σχεδιαστικής έμπνευσης, αφού το «bohostyle» είναι το επικρατέστερο και το λατρεύω! Όμως ποτέ δεν χάνω τη rock διάθεση μου την οποία πάντα συμπεριλαμβάνω στις συλλογές μου!»

Έχετε συνεργαστεί με πολλούς σχεδιαστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, Είστε ευχαριστημένη από τις συνεργασίες σας αυτές;

«Από τους ανθρώπους γενικά έχω μάθει να κρατάω τα καλά στοιχεία. Όσοι με απογοητεύουν απλά απομακρύνομαι. Δυστυχώς σε όλους τους τομείς υπάρχουν ψεύτικοι άνθρωποι και σωστοί άνθρωποι. Και εδώ θα ήθελα να αναφέρω έναν άνθρωπο (και τον αναφέρω σαν Άνθρωπο γιατί όλοι τον ξέρουν σαν σχεδιαστή που είναι καταξιωμένος στον χώρο αυτό), ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ στα αρχικά μου βήματα και εξακολουθεί και με βοηθάει και με στηρίζει, τον Δημήτρη Στρέπκο. Ένας αληθινός φίλος και για πολλούς ο μέντορας τους! Τον αγαπώ πραγματικά πάρα πολύ. Ο Δημήτρης έχει αστέρι και ό,τι κι αν κάνει το πετυχαίνει. Και για αυτόν το λόγο τον ακούω πάντα πολύ προσεκτικά».