ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ΠΠΝΠ λέει εμμέσως πως… φταίνε οι γονείς για την περιπέτεια του παιδιού που χτύπησε στο κεφάλι και περιφερόταν στα Νοσοκομεία | dete

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ΠΠΝΠ λέει εμμέσως πως... φταίνε οι γονείς για την περιπέτεια του παιδιού που χτύπησε στο κεφάλι και περιφερόταν στα Νοσοκομεία

Αμηχανία αλλά και ενόχληση προκάλεσε στη διοίκηση τηες 6ης ΥΠΕ η καταγγελία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Νοσοκομεία για τη περιπέτεια νεαρού τραυματία αό τη περιοχή της Ακράτας που χρειάστηκε τομογραφία αλλά περιφερόταν λόγω βλάβης ή απουσίας κατάλληλου γιατρού από νοσοκομείου εις νοσοκομείον.

Επίσημα η Υγειονομική Περιφέρεια δεν αντέδρασε μέχρι και χθες, καθώς αναζητούσε πόντο πόντο την χαρτογράφηση της διαδρομής του παιδιού, για να αντιληφθεί πού είχε βάση η καταγγελία και πού δεν είχε.

Η 6η ΥΠΕ τα βαζει με τους γονείς. Κύκλοι αναφέρουν άκουσον ακουσον πως η όλη περιπέτεια ήταν καρπός της σπασμωδικής και εύλογα αγωνιώδους προσωπικής πρωτοβουλίας των οικείων να βγάλουν άκρη, χωρίς ωστόσο να κινηθούν στις τροχιές του συστήματος. Λες και έπρεπε να γνωρίζουν οι γονεις τι σχεδιασμός υπάρχει στο συστημα υγειας.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην ανακοίνωσή της η Διοικητρια του Νοσοκομείου Ρίου κυρία Μιμμή αναφέρει πως το κέντρο νευροχειρουργικής για παιδιά είναι το Νοσοκομείο Ρίυο, θέλοντας να υποδείξει πως κακώς το παιδί περιφερόταν. Και που να ήξεραν όμως οι γονεις σε ποιο νοσοκομείο έπρεπε να πάνε. Απευθύνθηκαν στο Καραμανδάνειο ως εφημερεύον νοσοκομείο Παίδων.