ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανακάλυψε βιάγκρα που τα θεραπεύει όλα | dete

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανακάλυψε βιάγκρα που τα θεραπεύει όλα

Ένα σούπερ «βιάγκρα» που κάνει σχεδόν τα πάντα, και είναι το βιάγκρα του Κιμ Γιονγκ Ουν, κυκλοφορεί ήδη στην Πιονγιάνγκ.

Το βιάγκρα που ανέπτυξε το βορειοκορεατικό καθεστώς με στόχο να το εξάγει στη Δύση, έχει μάλλον υπερφυσικές ικανότητες αφού όχι μόνο κρατάει στο... ύψος του το ανδρικό μόριο, αλλά ενισχύει τους μύες, βελτιώνει την νοητική συγκέντρωση, ανακουφίζει από την κούραση αλλά και διασφαλίζει έναν βαθύ, ποιοτικό ύπνο.


Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» που επικαλείται το «Foreign State», ένα περιοδικό που ελέγχει η Πιονγιάνγκ, το «βιάγκρα» του... Κιμ Γιονγκ Ουν διασφαλίζει την ανόρθωση του ανδρικού μορίου μεγιστοποιώντας την ερωτική απόλαυση, βοηθά στη συγκέντρωση, επιτρέπει έναν υγιή και ποιοτικό ύπνο αλλά και προωθεί την ανάπτυξη.

Με λίγα λόγια, το σούπερ χάπι δεν απευθύνεται μόνο στους άνδρες της τρίτης ηλικίας που έχουν πρόβλημα στύσης αλλά μπορεί να ληφθεί και από παιδιά με πρόβλημα ανάπτυξης. Σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, μπορούν να ληφθούν δύο έως και τρία χάπια την ημέρα ενώ τα παιδιά μπορούν να παίρνουν ένα ή δύο χάπια προ φαγητού.

Όπως επισημαίνει βορειοκορεατικό περιοδικό, το «βιάγκρα» του Κιμ Γιονγκ Ουν περιλαμβάνεται σε μία λίστα με άλλα προϊόντα που το καθεστώς της Πιονγιάνγκ θέλει να εξάγει προς τη Δύση εξίσου μυστηριώδη με το βιάγκρα, όπως τσάι για καλή υγεία, πλαστικές σωλήνες με υψηλές δυνατότητες και διαμάντια που «καθαρίζουν το αίμα».