ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως … συμβαίνει στην Ελλάδα! Το μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα είναι… ξεκάθαρο! ΔΕΙΤΕ | dete

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ... συμβαίνει στην Ελλάδα! Το μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα είναι... ξεκάθαρο! ΔΕΙΤΕ

1)Αν ο Τσίπρας μετέτρεπε σε ΝΑΙ το ΟΧΙ που του φωνάξαμε στο δημοψήφισμα είναι προδότης. Αν ο Τσίπρας έπαιρνε το ΟΧΙ στα μέτρα των θεσμών σαν ΟΧΙ στο ευρώ είναι προδότης πάλι.

2)Αν πήγαινε σε ρήξη είναι προδότης γιατί δεν είχε τέτοια εντολή από τον λαό. Αν πάλι υπέγραφε και δεν πήγαινε σε ρήξη είναι προδότης γιατί προδίδει την εντολή του ελληνικού λαού.

3)Αν μας έβγαζε από το ευρώ και μας έπαιρνε στο λαιμό του είναι προδότης . Αν πάλι μας κρατήσει στο ευρώ και μας πάρει στο λαιμό του είναι προδότης.

4)Εάν εφαρμόσει τα μέτρα είναι προδότης γιατί είναι αντιλαϊκά. Εάν πάλι δεν εφαρμόσει τα μέτρα είναι προδότης γιατί η χώρα θα βρεθεί ξανά με την πλάτη στον τοίχο.

5)Εάν ξεφορτωθεί την Αριστερή Πλατφόρμα είναι προδότης του κόμματος. Αν πάλι δεν ξεφορτωθεί την Αριστερή Πλατφόρμα είναι προδότης της χώρας.

6)Αν παραιτηθεί είναι προδότης και κοιτάει να σώσει το τομάρι του. Αν πάλι δεν παραιτηθεί είναι προδότης αφού προδίδει τα ιδανικά του καθώς και όσων τον στήριξαν.

7)Αν πάει σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας είναι προδότης γιατί θα συνεργαστεί με τον εχθρό.  Αν πάλι δεν πάει σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας είναι προδότης γιατί η χώρα απαιτεί εθνική ομοψυχία και όχι κομματικές διαχωριστικές γραμμές.

 

2