ΠΑΤΡΑ: Πρωτοχρονιά στο Τμήμα… για την επιμέλεια του παιδιού! Οι γείτονες της μητέρας… έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας! | dete

ΠΑΤΡΑ: Πρωτοχρονιά στο Τμήμα… για την επιμέλεια του παιδιού! Οι γείτονες της μητέρας… έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας!

Απίστευτη οικογενειακή υπόθεση που έδωσε αφορμή για συζητήσεις σε μια ολόκληρη συνοικία της Πάτρας, αφού το παιδί χωρισμένων γονιών έγινε μήλον της έριδος χρονιάρες μέρες. Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς η μητέρα την πέρασε στο Αστυνομικό Τμήμα ύστερα από μήνυση που υπεβλήθη από τον πρώην σύζυγο επειδή το παιδί αρνιόταν να περάσει μαζί του την παραμονή της πρωτοχρονιάς και ανήμερα την πρώτη του χρόνου, όπως εκ του διαζυγίου είχε καθοριστεί. Η επιλογή αυτή του παιδιού όμως φαίνεται πως αποτέλεσε την αφορμή για να εκτροχιαστούν τα πράγματα μεταξύ των γονιών του, ιδίως όταν ο πατέρας εμφανίστηκε ανένδοτος ακούγοντας από την μητέρα την απόφαση του παιδιού τους. Επέμεινε να πάρει μαζί του το παιδί, εκείνο αρνιόταν πεισματικά και τελικά εκείνος κατέφυγε σε ένδικα μέσα. Και έτσι οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε τμήμα συνοικίας στη νότια πλευρά της πόλης, υποχρεώθηκαν να επέμβουν και μάλιστα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου! Τι σήμαινε αυτό; Ότι έπρεπε να συλλάβουν τη μητέρα και να την οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα στο οποίο και …ξημερώθηκε, έως ότου προχωρήσει η διαδικασία της εμφάνισής της ενώπιον εισαγγελικού λειτουργού. Αλλά η εξέλιξη της σύλληψης ήταν αυτή που εξόργισε και τους γείτονες της νεαρής μητέρας. Οι οποίοι αποφάσισαν να μην μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα. Και έτσι μετέβησαν πολλοί από αυτούς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας. Την οποία την επομένη, ενώ στους δρόμους τα παιδιά έλεγαν τα κάλαντα, οι ίδιοι συνέχισαν και εντός του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών.

Παραπέμφθηκε για δίκη
Τελικά η υπόθεση παραπέμφθηκε μεταγενέστερα για δίκη και το επεισόδιο έλαβε τέλος. Με το παιδί, μάλιστα, να κάνει αλλαγή του χρόνου όπως ακριβώς το επιθυμούσε, δηλαδή στο σπίτι του μαζί με την μαμά. Σίγουρα πάντως το ενδιαφέρον των εμπλεκομένων αλλά και των εξαγριωμένων γειτόνων, οι οποίοι έκαναν τον σταυρό τους για ό,τι συνέβη, θα κορυφωθεί σύντομα μέσα στις δικαστικές αίθουσες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι έπεσαν από τα σύννεφα μιας και μέχρι την προπαραμονή του χρόνου ουδέποτε άλλοτε είχε σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο ανάμεσα στο διαζευγμένο ζευγάρι και μάλιστα έμοιαζαν υπόδειγμα χωρισμένων γονιών αναλογικά με το πόσο ήπια συμπεριφέρονταν ο ένας στον άλλον, ειδικά μπροστά στο παιδί τους.