ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - Γυναίκες «ψάρευαν» ηλικιωμένους μέσα στο Ναό – Εταιρεία «ψάρευε» συνταξιούχους… για τις μασέλες τους!

 

Συνέβη σε εκκλησία της Πάτρας, στην περιοχή του Ψαροφαϊου και βέβαια δεν είναι πρωτοφανές. Πρωταγωνίστρια μία 40άρα, καλοντυμένη η οποία «εντοπίστηκε»στην προσπάθειά της να «ψαρέψει» ηλικιωμένο και μάλιστα μέσα στην εκκλησία! H γυναίκα του έκλεινε το μάτι, κάνοντάς του «σινιάλο» να βγουν από την εκκλησία και φυσικά να τον οδηγήσει σε «απόμερο» μέρος… για τα περαιτέρω!

Δυστυχώς όμως για εκείνη, δεν κατάλαβε πως ακριβώς δίπλα στον ηλικιωμένο βρισκόταν η σύζυγός του. Πάνω στην «φούρια» της να τον πείσει να την ακολουθήσει δε αντελήφθη προφανώς την παρουσία της.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να δημιουργηθεί σοβαρό επεισόδιο έξω από τον Ιερό Ναό με την σύζυγο του κυρίου να ζητά τον λόγο από την γυναίκα που του... «έκλεινε το μάτι». Μάλιστα, οι φωνές της συζύγου ήταν τόσο έντονες που ακούστηκαν εντός του ναού και έφεραν αρκετούς πιστούς που παρακολουθούσαν την λειτουργία σε αμήχανη θέση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος, οι οποίοι διαμένουν  στην περιοχή της συγκεκριμένης ενορίας, δύο γυναίκες εδώ και καιρό κάνουν αυτή την… δουλειά, «ψαρεύοντας», δηλαδή ηλικιωμένους με το αζημίωτο, πότε με διακριτικό και πότε με πιο εμφανή τρόπο!

Οι δύο συγκεκριμένες γυναίκες που είναι γνωστές στην περιοχή, δεν δίστασαν να ρίξουν τα "δίχτυα" τους, ακόμα και μέσα στην εκκλησία! Προφανώς για να περάσουν πιο «άνετα» τις ημέρες του Πάσχα! Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, τουλάχιστον η μία εξ αυτών… στάθηκε άτυχη!

Και διαφήμιση σε εκκλησία!

Σε άλλον Ιερό Ναό της Πάτρας οι πιστοί… έκαναν τον σταυρό τους, όχι για την Αποκαθήλωση, αλλά γι αυτό που έβλεπαν στο προαύλιο του Ναού!

Γνωστή εταιρία, που προωθεί ειδική κρέμα ενίσχυσης των οδοντοστοιχιών, είχε αναρτήσει πανό μέσα στο προαύλιο ενώ εργαζόμενοι της εταιρίας, προωθούσαν το προϊόν στους ηλικιωμένους.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο facebook και προκάλεσαν πολλά σχόλια για το αν η εταιρία νομιμοποιείται να κάνει τέτοια δράση εντός του χώρου του Ιερού Ναού.