Απαντήσεις από τον δήμο Αιγίου σε όσους φωνάζουν για τον στολισμό | dete

Απαντήσεις από τον δήμο Αιγίου σε όσους φωνάζουν για τον στολισμό

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος δίνει απάντηση σε όσα ακούστηκαν για τον στολισμό των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Μας εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας για να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου μας και όχι τα φανταστικά.

Η αγωνία ελαχίστων συμπολιτών μας να τεκμηριώσουν τους φανταστικούς λόγους της τοποθέτησης μιας κατασκευής, απόλυτα συνυφασμένης με τη λαϊκή παράδοση των εορταστικών ημερών που ακολουθούν, οδήγησε στην έκφραση ακραίων απόψεων και την σύνδεση της με τόσα άλλα παντελώς άσχετα.

Η καλύτερη εξήγηση δόθηκε και από την κ. Τσουκαλά Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ. και από τον κ. Ηλιόπουλο, συγγραφέα του παραμυθιού για το οποίο έγινε η κατασκευή και τοποθετήθηκε σε άλλο σημείο της πόλης πέρυσι.

Τα υπόλοιπα ως αποκυήματα φαντασιών μόνο μπορεί να εκληφθούν.  Καλό είναι εμείς οι Χριστιανοί να εφαρμόζουμε τη φιλοσοφία της Χριστιανικής Θρησκείας μας εκεί που πρέπει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας και να μην ψάχνουμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Σεβόμαστε και ευχαριστούμε την μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας, που με πολιτισμένο Χριστιανικό και ήπιο τρόπο, χωρίς φανατισμούς εκδηλώνονται θετικά για την πρωτοβουλία αυτή, οι οποίοι δίνουν και σημασία σε πολύ πιο σοβαρά ζητήματα ζωής και δημοτικής πολιτικής.   Δεν θα μας κατευθύνει η έτσι κι αλλιώς και από άλλους λόγους ορμώμενη αντίδραση σε όλα κάποιων πολύ λίγων πολιτών.