Απίστευτη κόντρα Τραμπ με δημοσιογράφο του CNN: Σιωπή, δεν θα κάνεις ερώτηση -Τον απείλησαν να τον πετάξουν έξω - ΒΙΝΤΕΟ

Εξαλλος εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ με το CNN, μεταξύ άλλων ΜΜΕ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε μία απίστευτη στιχομυθία με δημοσιογράφο του αμερικανικού δικτύου.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ τα έβαλε με το CNN και το Buzzfeed, τα δύο ΜΜΕ που δημοσίευσαν πρώτα αναφορά των υπηρεσιών πληροφοριών, σύμφωνα με την οποία η ρωσική κυβέρνηση εκβιάζει τον Τραμπ με ένα βίντεο στο οποίο κάνει όργια σε σουίτα ξενοδοχείου στη Μόσχα.

Αφού επιτέθηκε στα δύο ΜΜΕ, ο Τραμπ απαγόρευσε στον δημοσιογράφο Τζιμ Ακόστα του CNN, ο οποίος κάλυπτε τη συνέντευξη Τύπου, να κάνει ερώτηση. Ο δημοσιογράφος επέμενε να απευθύνει ερώτημα στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, με εκείνον να του κουνά το δάχτυλο αρνητικά, να του λέει να σιωπήσει, ενώ κατηγόρησε το δίκτυο για δημοσίευση ψευδών ειδήσεων.

Η μεταξύ τους στιχομυθία, όπως τη δημοσίευσε στο Twitter η δημοσιογράφος του CNN, Ελίζαμπεθ Λάντερς:

Τραμπ: Οχι εσύ
Ακόστα: Μπορείτε να μας δώσετε μία ευκαιρία;
Τραμπ: Ο οργανισμός σας είναι απαίσιος
Ακόστα: Κάνετε επίθεση στον δημοσιογραφικό οργανισμό μας, μπορείτε να μας δώσετε την ευκαιρία να κάνουμε μία ερώτηση κύριε; Κύριε, μπορείτε...
Τραμπ: Σιωπή
Ακόστα: Κύριε εκλεγμένε πρόεδρε, μπορείτε να πείτε...
Τραμπ: Μην είστε αγενής
Ακόστα: Μπορείτε να μας δώσετε μία ερώτηση από τη στιγμή που μας επιτίθεστε; Μπορείτε να μας δώσετε μία ερώτηση;
Τραμπ: Μην είστε αγενής. Οχι, δεν θα σας δώσω ερώτηση. Δεν πρόκειται να σας δώσω ερώτηση
Ακόστα: Μπορείτε να δηλώσετε...
Τραμπ: Είστε ψευδείς ειδήσεις. Προχωρήστε.

Τον απείλησαν να τον πετάξουν έξω

Μάλιστα, ο Ακόστα υποστήριξε ότι Σιν Σπάισερ, που θα είναι εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Τραμπ, τον απείλησε ότι θα τον πετάξει έξω από τη συνέντευξη Τύπου, αν προσπαθούσε ξανά να κάνει ερώτηση στον εκλεγμένο πρόεδρο!