ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τροχαίο στα Δεμένικα – Ι.Χ. “καβάλησε” μάνδρα, ξέμεινε και το ασθενοφόρο | dete

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τροχαίο στα Δεμένικα - Ι.Χ. "καβάλησε" μάνδρα, ξέμεινε και το ασθενοφόρο

Ι.Χ.  που οδηγούσε νεαρός ξέφυγε από την πορεία του στην οδό Ειρήνης και Φιλίας  στα Δεμένικα, ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, εκτινάσσεται και ακινητοποιείται πάνω σε μία μάνδρα.

Ο οδηγός τραυματίζεται και στη κυριολεξία από θαύμα δεν θρηνήσαμε  θύματα καθώς ο δρόμος ειναι στενός και πολυσύχναστος μιας και είναι η η κεντρική οδός της περιοχής.

Επίσης εκείνη την ώρα, για καλή τύχη, κανείς δεν βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού. Σαν μην έφταναν όλα αυτά το ασθενοφόρο που μετέβη στο σημείο να παραλάβει τον τραυματία οδηγό  έμεινε από μίζα με αποτέλεσμα, ενώ ήδη το πλήρωμα είχε μεταφέρει τον τραυματία στο φορείο, οι περίοικοι να το σπρώχνουν για να  να πάρει μπροστά και αυτό να μην παίρνει με τίποτα.

Αναγκάστηκαν έτσι να καλέσουν άλλο  ασθενοφόρο το οποίο όμως καθυστέρησε.  Ο τραυμαυτισμένος  οδηγός, γεμάτος από αίματα, ήταν για παραπάνω από μισή ώρα στο σημείο και τελικά αφού δεν ερχόταν ασθενοφόρο, οι κάτοικοι της περιοχής ζήτησαν την βοήθεια μηχανικού που διαμένει στη συνοικία και ο οποίος κατόρθωσε εντέλει  να το βάλει μπρος.