ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ: Ούτε ο Τζέκινς Χαν δεν είχε κάνει τόσες ζημιές! «Λάβρος» ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Αρχής | dete

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ: Ούτε ο Τζέκινς Χαν δεν είχε κάνει τόσες ζημιές! «Λάβρος» ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Αρχής

Λάβρος κατά επιχειρηματιών της Πάτρας οι οποίοι όχι μόνο χρωστούν στον Δήμο αλλά προκάλεσαν και ζημιές στην περιουσία του Δήμου την οποία είχαν μισθώσει για να εκπονήσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια, είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής αρχής Ανδρέας Αντωνόπουλος.

«500.000 ευρώ είναι η ζημιά που έχει ο Δήμος στα Σφαγεία. Την πρώην «Πολιτεία» Ούτε ο Τζέκινς Χαν δεν έκανε τόσες ζημιές» δήλωσε, μιλώντας στον MaxFmκαι στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Φλαμή.

Προφανώς αναφέρεται στον πρώην ιδιοκτήτη της Πολιτείας και επιχειρηματία Κώστα Αντζουλάτο ο οποίος είχε την ευθύνη της λειτουργίας του χώρου, έφυγε, άφησε απλήρωτα ενοίκια και κατά τον κ. Αντωνόπουλο προκάλεσε και ζημιές στον χώρο.

«Δεν έχουμε πρόβλημα με τους επιχειρηματίες της πόλης. Εμείς παραχωρούμε χώρους. Ακόμη και τα σφαγεία παραχωρούμε σε ιδιώτες,. Εχουν γίνει εκεί αρκετές συναυλίες επί των ημερών μας. Όμως θα πρέπει να τηρούνται κάποια πράγματα. Ο Δήμος δεν είναι μαγαζί των επιχειρηματιών» τόνισε ο κ. Αντωνόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά και στις οφειλές προς τον Δήμο ορισμένων ιδιοκτητών παραλιακών καταστημάτων εστίασης και αναψυχής. «Κλείσαμε ορισμένα, ήρθε ο Σύλλογός τους και διαμαρτυρήθηκε, προχωρήσαμε σε ρύθμιση των οφειλών, όμως δημιουργούνται συνεχώς νέα χρέη. Αν δηλαδή είχαν νοικιάσει το μαγαζί ιδιώτη τι θα έκαναν; Δεν θα πλήρωναν το ενοίκιο; Τότε μάλιστα που τους κάναμε έξωση, παρενέβη η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια και μας είπε πως… ο χώρος δεν μας ανήκει, πως ανήκει στον ΟΛΠΑ, άρα δεν θα έπρεπε να προβούμε στην αποβολή τους από τους χώρους. Εκεί είχαμε φθάσει. Φαίνεται πως κάποιοι είχαν συνηθίσει να έχουν μπάρμπα στον Δήμο και όχι μόνο στην Κορώνη και έκαναν τις δουλειές τους. Δεν πλήρωναν ποτέ. Λες και οι υπόλοιποι είναι κορόιδα. Ποιος δημότης θέλει να πληρώνει δημοτικό φωτισμό για να έχει φως ο ιδιοκτήτης ενός παραλιακού καταστήματος; Ας μας το πει» κατέληξε ο κ. Αντωνόπουλος.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ