ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δυσφορία υποψηφίων της ΝΔ για την λίστα! | dete

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δυσφορία υποψηφίων της ΝΔ για την λίστα!

 

 

Έντονο παρασκήνιο έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό στην τοπική Νέα Δημοκρατία, η οποία σε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εμφανίζεται να χάνει δυνάμεις, μιας και δύο της ηγετικά στελέχη και υποψήφιοι στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, φέρονται να μην θέλουν να βρίσκεται το όνομά τους στη λίστα του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αχαΐας, σε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Κάτι που ακούγεται λογικό αφού σε περίπτωση εκλογών με λίστα Ανδρέας Κατσανιώτης και Αγγελος Τσιγκρής έχουν το προβάδισμα για τις θέσεις «ένα» και «δύο» της λίστας.

Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή του νομού, Θανάση Νταβλούρο, αλλά και για τον πολιτευτή, Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο.

Ο πρώτος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εκφράσει την εν λόγω πρόσθεσή του και στον πρόεδρο του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Θα πρέπει να σημειώσουμε όμως πως ο κ. Νταβλούρος διαψεύδει αυτές τις φήμες, απαντώντας πως βρίσκονται μακριά από τον ίδιο τέτοιες λογικές, ενώ κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις του.

«Δεν είναι ώρα για τέτοια παιχνίδια. Προέχει να σώσουμε τη χώρα», σημειώνει ο κ. Νταβλούρος.

Από την πλευρά του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος δίδει απάντηση – «βόμβα», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν και άλλα κόμματα…!»

Το σίγουρο πάντως είναι πως όλα θα εξελιχθούν άμεσα, αφού οι πρόωρες εκλογές φαντάζουν σίγουρες το φθινόπωρο, ενώ η ενδεχόμενη απουσία και των δύο προαναφερθέντων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από το τοπικό ψηφοδέλτιο θα αποτελέσει ισχυρό πλήγμα για το κόμμα, τι και αν οι εκλογές πραγματοποιηθούν με Λίστα.